Stilling: ovs0

Følte blomster håndverk

  Felt blomster håndverk er enkle og rimelige å skape. Bruk følte blomster for å forbedre ethvert stoffbasert prosjekt eller for å lage smykker og innredningstykker. Barn kan lage feltblomst håndverk under hagesjente og piknik. Gi et utvalg av fargerik følelse, sammen med en rekke utsmykker, og la barna design sine egne blomsteropprøringer.

Dekorert pute

Dekorer en sofa, kjærlighet sete eller seng med en søt pyntet pute. Klipp striper med tynn håndverk følt, sett det inn i en roseformasjon og knute for å sikre. Lag flere filtroser og sy dem på en vanlig bomullspute med nål og tråd. Legg en rose i hvert putehjørne, eller grupper dem i bunter. Lag et tilpasset utseende ved å koordinere filt- og putefarge. For eksempel, par en lysegrønn pute med rosa felt for et hageinnspilt utseende, eller en hvit pute med rød og rosa følte for en romantisk, Valentinsdagstil.

Blomsterkniv

Lag en nydelig blomsterpinne for å forbedre en skjorte eller en jakke. Klipp en blomstertype fra hvilken som helst fargefilt, for eksempel rosa, lilla eller gul. Bruk en varm limpistol til å feste en vintageknapp, flatstøpt glassperle, polert stein eller noe Andre dekorative gjenstander til midten av blomstformen. Legg en sikkerhetsnål gjennom baksiden av filtblomsten, slik at du enkelt kan feste den på klær. Du kan også lim en pin tilbake til baksiden av blomsten.

Blomster Magneter

Bruk sjarmerende blomstrete kjøleskapmagneter til stolt å vise barna 'kunstverk og skoleprosjekter. Håndverket gjør også lunefullt barns festfavoritt. Klipp vibrerende håndverk følt i hvilken som helst blomstform. Klipp seks tårneformede stykker av filt, ordne dem slik at punktene kobles sammen og lim en liten knapp i midten for å holde dem sammen Lag rosenformede mønstre med rødfilt eller tulipanmønstre med rosa eller oransje materiale. Bruk gul filt til å lage solsikke design, og lim en svart knapp i midten. For å fullføre prosjektet lim en liten magnet bak på filtblomsten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------