Stilling: ovs0

Fargede Sand Art Aktiviteter

  Barn i alle aldre kan skape fargerike kunstprosjekter med farget håndverkssand. Sandprosjekter inkluderer alt fra enkle sandbilder til vanskeligere og fantasifulle håndverk. Sandens tekstur gir en sanselig opplevelse for barn og en mulighet for eldre barn, tenåringer og voksne til å eksperimentere med noen unike, kreative prosjekter.

Keepsake Sand Art Mug

Kjøp en dekorert egen krus kit fra en håndverksbutikk. Kittet vil ha en klar plastmugg med en indre krøllinnsats. Papiret er laget for å farge eller male et design og glide mellom plastkransen og innsatsen.Spred lim for å lage et design, bilde, navn eller setning av ord på papiret. Stryk farget sand inn i limet. Rist av overflødig sand. Når limet tørker, spray et tynt belegg med klar maling over bildet for å holde sanden på plass. La spraymaling tørke, og plasser papiret rundt krusinnsatsen. Legg krusinnsatsen og bildet inn i det klare plastmugget.

Sandmalingspynt

Bruk klare plastpyntformer som kommer fra hverandre i senteret for å fylle med godbiter eller kunstmaterialer. Håndverkene tilbyr de klare ornamenterne i hodet Riety av former for ferier, så vel som enkle runde eller ovale former. Ta ornamentet fra hverandre. Spred lim i et design, eller dekker hele innsiden av ornamentet. Dryss farget sand inn i limet. Etter at limet tørker, legg de to ornamentbitene sammen. Bruk en varm limpistol eller et klart tape for å holde pyntestykkene sammen. Fest et stykke bånd eller plastlås gjennom hengerhullet på toppen av ornamentet.

Sand Art Bottles

Bruk klare plastflasker i forskjellige former, tilgjengelig hos håndverksbutikker. Baby mat krukker og rektangulære baby mat containere vil også fungere godt for sand kunst. Hell et tynt lag med farget sand inn i toppen av beholderen. Legg til flere lag, alternerende forskjellige farger av sand. Når beholderne er fylt, bruk en tannpirk langs innsiden av beholderen for å skyve en farge av sand ned i et annet fargelag. Fortsett til beholderen er fylt og ønsket design er oppnådd. Legg lokket på beholderen. Håndter sandkunstflasken forsiktig slik at utformingen forblir på plass.

Sandbilder

Spre lim på et fargebilde eller vanlig papir. Lag ønsket design med limet. Stryk forsiktig farget sand over limet. La bildet bli flatt mens limet tørker.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------