Stilling: ovs0

Easy Wood Christmas Crafts

  Barn og voksne kan lage dekorative trejulehåndverk med noen få enkle materialer. Gjør dem til å henge på et ferietre, fest på innpakket gave eller å gi så små gaver til venner og familie. Hold en håndboks praktisk for å samle forsyninger og pyntegjenstander som kan brukes til denne typen prosjekt.

Wood Plaques

Lag nyanser eller religiøse juletemaplater. Kjøpe pre-cut, uferdige treplakk på håndverksbutikker eller ha en voksen kutt tynn tre i små rektangler for dette prosjektet for barn. Bruk en rekke vannbaserte akrylmaling for å male plakkene i rødt, grønt eller hvitt. Bruk en blyant til å tegne det ønskede bildet, og deretter male det. Med en varm limpistol, legg til pyntegjenstander som pom poms, knapper, filt eller annen dekorasjon. Bor to hull på toppen for å feste et stykke ledning som en henger. Skriv ditt navn og datoen på baksiden av plaketten.

Tre Ornamenter

Kjøp små, uferdige treformer på håndverksbutikker. De er tilgjengelige som sirkler, rektangler, trekanter, firkanter og ovaler. Mal begge sider med akrylmaling. Varme limbånd av bånd øverst på ryggen for å lage en løkke. Dekorer med glitterlim, klistremerker eller lim på flotte bilder med julemner som candy canes, stjerner, kranser, ornamenter eller juletrær. Glitter lim eller dimensjonal maling kan også brukes til å skrive julehilsener som 'Glad jul' eller 'Happy Holidays'.

Wood Angel Magnets

Dekorer en liten uferdig trekule (med hull i midten) med øyne, nese og munn ved bruk av permanente markører. Klipp ut en engelform fra hvitt matbord, og la en stamme sette inn i bunnen av trebolten for et hode. Legg en strikke av blonder langs bunnen av kjolen og ermene med varmt lim. Bruk gull eller sølv dimensjonal maling for å pynte kjolen med prikker. Ved halsen, fest en liten bue og en liten gullknapp. Legg bit av garn på toppen av hodet med varmt lim for hår. På baksiden av englens kropp legger du to samlebånd av blonder for å lage vingene. Fest matbrettkroppen og blonder vingene til et bredt trehåndtak med varmt lim. Fest en stripe med magnetisk tape vertikalt nedover med varmt lim for å lage en engelmagnet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------