Stilling: ovs0

Christian håndverk for barn om å adlyde foreldre

  Apostelen Paulus lærer kristne måter å leve på Guds liv. I Efeserne 6: 1 blir vi fortalt: 'Barn, adlyd foreldrene dine i Herren, for dette er riktig.' Paulus fortsetter i versene 2 og 3 for å minne om oss Guds bud fra 2. Mosebok 20:12, 'Ære din far og mor.' Håndverk om å adlyde foreldre kan hjelpe yngre og eldre barn å forstå at Gud forventer at vi skal adlyde og ære vår foreldre.

Clay Pot Parent Gifts

Barn i alle aldre kan lage gaver til foreldrene sine fra leirepotter. Få barn til å male to leirepotter: en til mor og en til pappa. Eldre barn kan bruke permanente markører til å skrive verset fra Efeserne 6: 1 på toppen av leirepotene. Skriv ut typede papirstripper med verset for at yngre barn skal limes på gaver. Legg blyanter eller penner i en pott for pappa og ekte eller plastblomster til mamma.

Promise to Adhere - Wreath

Få barn til å spore håndtrykkene sine på byggepapir. Be foreldrene om å besøke klasserommet og spore håndtrykkene deres også. flere av hvert håndtrykk. Skriv ut 'MOM', 'DAD' og '(barnets navn)' på hver av de aktuelle utskrifter. Lim utskriftene på papkortsirkel eller en papirplate, alternerende utskrifter av foreldrene og barnet, for å avslutte kransene.

Lyd og del Treats

Ha barna en lang potetbrikkebur med tapetprøvepapir eller et annet dekorativt papir. Skriv ut fra datamaskinen en etikett som sier 'Lyd dine foreldre, for dette er bra.' Ta med et brev som oppfordrer foreldre til å legge en innpakket behandler inne i boksen når barnet adlyder. Når kanen er fylt, eller når foreldrene ønsker å ha en 'sammen natt', kan familien nyte delingen mens de tilbringer tid sammen. Formålet med båten er ikke å belønne barn for å adlyde, men å bygge videre på konseptet om å adlyde og da ha en familie tid sammen.

Følg Guds Ord - Kokkekunst

Få barn til å fylle en krukke med ingredienser til å bake en kake eller muffins, eller for å bare blande litt varm sjokolade. Legg lokket på den fylte krukken. Barn kan dekorere et kaffekoffertfilter med markører eller fargestifter. Legg det dekorerte kaffefilteret over toppen av krukken og binde et bånd rundt filteret og halsen på krukken. Ta med en oppskrift med blandingen. Diskuter med barn betydningen av å følge Guds ord i å adlyde våre foreldre. Fortell barn at de kan bruke oppskriften på instruksjoner for å lage maten fra blandingen, akkurat som de burde bruke Guds instruksjoner om hvordan man følger hans ord.

Overhold foreldre bilderamme

Få barna til å bruke noen tilgjengelige håndverksmateriale for å dekorere et papir-, skum- eller trebilde. Barn kan skrive ut bibelverset på rammen eller lim på en papirstrimmel med verset som er trykt på den.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------