Stilling: ovs0

Barns Handprint eller Fingerprint Craft Ideas

  Håndverk gnister et barns fantasi. Alle barn som er unge og gamle, kan lage morsomme og enkle håndverk ved hjelp av håndtrykk og fingeravtrykk. Handprint håndverk er gode gaver til foreldre og besteforeldre siden de markerer vekstendringene til barna. Gjør lett bursdag eller takk kort med fingeravtrykksdyr og blomster.

Thumbprint Monkeys

Tegn et trekant på et stykke hvitt byggepapir. Trykk lett på en tommel på en brun blekkpute og gjør apekroppen på siden. Trykk en annen tommelfingerprint rett over kroppen for apenes hode. Fullfør apen ved å legge til et ansikt, armer og en hale ved hjelp av markører. Fortsett å lage apekatter rundt siden. Legg til finjusteringer i bakgrunnen med markørene. Et hvilket som helst dyr kan gjøres ved hjelp av forskjellige fargeblekk.

Handprint Easter Basket

Spor barnets hånd på flere forskjellige farger av pastellkonstruksjonspapir. Kutt ut minst åtte håndtrykk. Kutt en kurv av brunt byggepapir. Lag en spalt på toppen av kurven slik at papiret påskeegg kan glide ned i kurven. Legg hendene i en bue for å lage et kurvhåndtak. Tape eller lim hendene sammen og fest håndtaket til kurven. Klipp egg ut av gjenværende pastellkonstruksjonspapir. Dekorer eggene med markører, klistremerker eller glitterlim. Tape eggene i kurven.

Sirkelblomster

Dyp en finger i rød maling. Med den malte fingeren skal du lage blomsterblad i en sirkel, og la senteret være åpent. Dyp en annen finger inn i rosa for å gjøre sentrum av blomsten. Ved å bruke grønn maling dab stenglene og blader for hver blomst. Bakgrunnslag kan legges til når blomstene er tørre.

Spooky Thumbprints

For å lage gresskar, trykk barnets tommel på en oransje blekkpute og deretter på et stykke hvitt byggepapir. Legg ansikter til jack-o-lanternene med en svart fin markert markør. For å lage flaggermus og edderkopper, trykk tommelen på en svart blekkpute. Tegn edderkoppbaner og flaggermus med den svarte fine tippede markøren. Paint ansikter på edderkopper og flaggermus med hvit maling.

Thanksgiving Trees

Kutt håndtrykk ut av rød, gul, grønn og oransje byggepapir. Tegn et stort tre av brunt byggepapir. Lim treet på et stort stykke plakatbrett. I løpet av november måned må barna skrive ting de er takknemlige for på håndavtrykkene. Legg bladene hver natt ved middagen og få barna til å snakke om hva de skrev på permisjonen den dagen.

Snøhvittrekker

Slå et hvitt byggepapir, så det er i stående layout. Klipp et snølandskap utenfor bunnen av papiret. Lim den hvite bunnen til et lyseblått stykke konstruksjonspapir og dermed lage bakgrunnen for treet. Dekk håndflaten og fingrene med brun maling. Spred fingrene bredt forsiktig, sett hånden ned midt på papiret. Dette gjør toppen av treet og grenene. Mal bunnen av bagasjerommet med en pensel. Når treet er tørt, bruk en bomullskulepotte bildet med hvit maling for en snøaktig effekt. Stryk glitter på de hvite snøpunktene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------