Stilling: ovs0

Baby Seal Aktiviteter eller Håndverk

  Søt og koselig, barnedyr har en spesiell appell til små barn. Ved å bruke babyforsegler som et håndverk og aktivitets tema, får barna en sjanse til å lære om sel og miljø. Tilpass disse håndverkene til bruk i klasserom leksjoner eller som et middel til å passere timene for et barn som er interessert i baby dyr eller sel.

Seal Ball Bouncer

Lag en baby seal leketøy som ser ut som forseglingen er studsende en ball på nesen. Bruk en mal for å kutte ut et segl fra et stykke håndverkskum og brett dette halvt over et stykke vinylrør. Fest en trattformet spiral av blomsterhandlerens ledning til enden av slangen ved babyens tetnings nese og legg en liten skumball inne i trakten. Blås forsiktig gjennom slangen i motsatt ende for å få ballen til å 'levitate' over trakten, slik at det ser ut som forseglingen hopper på nesen.

Pet Seal Rock

Ta med kjolen ved å lage en baby forsegling ansikt rock. Mal en side av en flat, rund steinhvit og legg til et forseglingsflate i svart maling. Navngjør barnetetningen og malt navnet på baksiden av klippen. Se etter flatt utforming av bergarter i hobbybutikker, eller velg en opp fra verftet og rengjør den.

Matkjede

For en mer grundig titt på hvordan barnetetningene lever og hvor de passer inn i økosystemet, lag en matkjede Velg en art av baby segl og finn ut sine naturlige rovdyr, som haier, og hva de spiser, som fisk og pingviner. Lag en matkjede ved å lage løkker med striper av byggepapir. På en stripe tegner du et bilde av en babyforsegling, og tegner et enkelt bilde på flere andre striper av byggepapir. En stripe kan illustrere et naturlig bytte av babysælen, og en annen kan inneholde et dyr som spiser babyens segl. Løkk hver stripe av konstruksjonspapir gjennom løkken med forseglingen, som viser hvordan disse dyrene er tilkoblet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------