Stilling: ovs0

Awesome ting å gjøre med resirkulerte ting

  Reduser gjenbruk resirkuler! Du har sett det skrevet på dagligvareposene dine og på bildekalderen foran deg, men har du noen gang tenkt på konseptet når det gjelder utforming? Her er bare noen få ideer for å komme i gang med å lage brukbare gjenstander fra ting du kanskje har kastet bort.

Plastpose Garn

Lag totes, slitesterke vesker eller til og med en vanntett jakke ved å skru de brukte plastmagasinposene inn i garn. Begynn med å trimme den nederste halvdelen av hver veske Fold posen i lengderetningen og hold den sammen til du har en strimmel om en tommers bred. Klipp av håndtakene og kutt deretter horisontalt i 1-tommers striper. Knut sløyfene i en lang skjede av dobbeltstrenget garn og strikk eller hekle. , kan du kutte hver lang stripe i 4-tommers stykker og bruke dem som låsekrokgarn.

T-skjorte Rug

Gamle T-skjorter kan også bli garn, som kan flettes, vevd, strikket, eller heklet til moro, funky kasteffekter. Klipp av bunnen, kutt over fra armhulen til armhulen, like under ermet s. Kast den øverste halvdelen av t-skjorten slik at du er igjen med et stoffrør. Ta en kutte rundt en tomme lang inn i bunnen av røret, så kutt rundt skjorten i et spiralmønster, slik at du lager en lang strimmel av stoff. strimler sammen for å lage en ball av garn, eller bare flett individuelle striper i ett langt stykke og sys dem sammen side om side til teppet ditt er bredden du vil at den skal være. La endene løs for å lage en kant på kantene .

Collage Wrapping Paper

Denne raske og enkle håndverket bruker strimler av papir fra hvilken som helst kilde du kan tenke på: tegneserien siden fra søndag avis, fargerike handbags og, best av alt, de siste merkelig størrelse biter igjen fra en annen gavepakke. Bredden på stripene spiller ingen rolle, det er lengden som er viktig. Bare legg dem flatt, med forsiden ned, side om side. Bruk noen form for tape for å holde dem sammen. Legg deretter gaveen din på arket du har laget og vikle slik at høyre side av opprettelsen din viser. Farget og tekstural, din unike håndlagde gavepakke er en gave til seg selv.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------