Stilling: ovs0

Scrapbook Side Design Ideas

  Scrapbooking er en god måte å forsterke øyeblikkene i livet ditt og livet til dine familiemedlemmer. I årene som kommer, dine barn, venner og barnebarn vil kunne se tilbake gjennom utklippsbokene dine og huske viktige hendelser og øyeblikk. Page design er en viktig del av scrapbooking, da det skaper et humør og en måte å vise bilder, informasjon og memorabilia på.

Fokus på et familiemedlem

I en familiebokbøker eller en bok om en person kan du inkludere sider dedikert til andre mennesker som er viktige i livet ditt. For barna dine kan du inkludere en side dedikert til besteforeldre. Siden kan inneholde bilder av besteforeldrene med barna og bilder av dem som gjør aktiviteter de elsker. Du kan også inkludere notater som beskriver favorittord eller spesielle tider brukt med besteforeldre, tanter, onkler eller andre spesielle personer.

Før du ble født

For å starte et barns utklippsbok, kan du opprette en side som beskriver aktivitet som foregikk før de ble født. Inkluder bilder av mamma som leser babybøker, pappa setter barneseng sammen, 'før' bildene av barnehagen når det var et treningsstudio og 'etter' bildene av de endelige dekorasjonene. barnet vokser, vil han eller hun elske disse glimtene av hva livet var før han eksisterte, og det vil være morsomt å se innsatsen som gikk inn i å forberede seg til en ny baby.

Personligheten kreves

Hvis barnet ditt, venn eller familie har en spesifikk puss, morsom vane eller signatur vits, lage en side som fokuserer på den for å holde den levende, selv ettersom tiden går forbi. For et barn som alltid griner med nesen, rynket opp og alle tennene hennes viser, for eksempel ta flere bilder av smilet i forskjellige situasjoner og steder. Hvis pi ctures kan ikke formidle hele historien, inkludere en kort tekstbeskrivelse, datoer eller kutte ord fra magasiner for å lage hele bildet. I fremtiden vil familien få et spark uten å se på siden og huske situasjonen.

Favorittaktivitet

Hvis familien din er i en bestemt sport eller aktivitet, kan det være gøy å lage en side eller en serie sider som viser din deltakelse. En camping-tema side kan være utformet med bilder, et skrap av et gammelt favoritt telt, eller et blad fra giften ivy anlegget som ga pappa et utslett. Andre aktiviteter som skal vurderes inkluderer sportsbegivenheter, reiser, sykling, håndverk eller spill.

Høytider

Høytider er en scrapbook-favoritt, fordi familier har en tendens til å ta flere bilder. Overvei å lage sider for de mindre vanlige helligdager som Farsdag. På den siden, dedikerer du design og innhold til barnas far, bruker et stort bilde av ham og oppfordrer barna til å liste ting de elsker om farens far . Andre ferier som har en tendens til å ha familiemedlemmelse inkluderer Memorial Day, Labor Day og Veterans Day.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------