Stilling: ovs0

Musikkpapir Scrapbook Ideas

  Musikk er en kraftig kraft som veksler sjelen. Selv om utklippsbøker er stille, legger du til låtemusikk på sidene dine, slik at favorittmusikken din føles som om sangen spilles i bakgrunnen. Du kan innlemme notene bokstavelig talt inn i layoutene dine, eller bare gi et snev om det for å få den ønskede effekten.

Unge barn

Bruk notene til noen populære barns sanger til å lage en utklippsbokside av babyer eller barn. Velg en sang som går med bildene. For eksempel ville en liten jente på en petting zoo fôring får gå bra med sangen 'Mary Had a Little Lamb. u0026 Rdquo; En ung gutt kledd i en blå antrekk jobber med 'Little Boy Blue.' u0026 Jack; Jill u0026 rdquo; kan fungere for en gutt og jente som snubler rundt i gresset. Skann arkmusikk og bruk bildebehandlingsprogramvaren til å tynne siden til en pastellfarge. Dette vil gjøre musikken og ordene litt falmet for en mer subtil bakgrunn. Legg til dødelinger eller klistremerker som fanger temaet til sangen, og bruk sangtittelen eller en linje fra sangen som en sidetittel.

Musikkprodusenter

Lag en flott layout for noen som spiller et instrument. Har et stort svart-hvitt bilde av personen med instrumentet sitt. Monter den på et stykke hvitt kort som bare er litt større enn bildet, og legg til svarte fotokanter. Dobbeltmatte dette på et stykke lys rødt kort, bare litt større enn det monterte bildet, slik at en slank rød ramme omgir den. Fest det dobbelmatte bildet til et stykke hvitt utklippsbokpapir med musikknotater og symboler som er trykt på den. Bruk røde bokstaver for å lage en tittel på tvers av siden, for eksempel, og 'Musikk er hvilke følelser høres ut som. u0026 Rdquo; Avslutt det med en enkelt, stor, svart musikk notat dør kutt eller klistremerke plassert over ett hjørne av bildet slik at det henger av kantene på matsene.

Teen Layout

Lag en bakgrunn som fanger opp spenning av musikk med bølgete linjer og spredte musikknotater. Du kan bruke rub-on-applikasjoner, gummistempler eller bare tegne dem frihånd over siden. Gi dem mer pizazz ved å skissere dem med en ukjennelig penn med metall blekk. Fungerer bilder av tenårene dine som lounger rundt og lytter til musikken, med hodetelefonene på, på en konsert, dans eller annen musikkrelatert aktivitet. Bruk en virkelig CD som en interessant utsmykking for denne musikkoppsettet; For å skrive på det, bruk en permanent markør.

Romantisk layout

Lag en 12-12-tommers utklippsbokside med et mattet bilde av et kjærlig par plassert litt utenfor sentrum, mot høyre side av siden. Skriv ut notene til favorittsangen deres på et 8-tommers ark av velstand, et gjennomsiktig papir. Riv av høyre side av notisblokken, en eller to inches fra høyre kant. Dette gjør at du fortsatt kan se mesteparten av ordene til sangen, og det vil visuelt myke kanten av arket. Fest vellumet med tyktørkende lim på venstre side av siden slik at den delvis dekker bildet og bakgrunnen. Fordi den er gjennomsiktig, vil du fortsatt kunne se alle elementene under den.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------