Stilling: ovs0

Hvordan stempler et tall i tynt aluminium

 

1.

Legg det tynne aluminiumplåt på en flat overflate. Dette kan være et arbeidsbenk, håndverk bord, ambolt eller annen lignende hard overflate. Om ønsket kan metallet holdes på plass med en løkke av maskerings- eller malerenes tape under metallplaten. Størrelsen på hvilken som helst båndsløyfe som brukes, skal være tilstrekkelig til å holde metallet på plass mens det blir bearbeidet.

2.

Velg en nummerpunch og plasser den. Enden av nummerpunchen som inneholder sifferet, skal ligge direkte på toppen av det tynne aluminiumsarket. Sørg også for at du er riktig orientert punchen - høyre opp eller opp og ned som ønsket. Dette er spesielt viktig når du vurderer at de 6 og 9 sifrene er laget med samme slag.

3.

Punch sifferet inn i tynn aluminium. Når nummerpunchen er riktig plassert, trykk forsiktig på nummerpunchen med hammeren. Ta av hammeren og slaget fra aluminiumsarket og undersøk innrykket. Hvis ufullstendig er det bare å plassere tallet tilbake til det som ble gjort, og trykk på slag med hammeren igjen.

4.

Gjenta denne prosessen for alle andre di gits. Hvis du holdt platemetallet på plass med noen tape sløyfer, må du forsiktig skille dem fra baksiden for å løsne den stemplede aluminium.

Metal punching er et håndverk som er morsomt og utvikler ferdigheter. Platenes smidighet gjør det enkelt for nesten alle som har den rette fingerferdigheten, å skape nesten alt med en hammer og et sett med frimerker og stanser. Over tid vil du lære gjennom å praktisere hvilke teknikker som passer best for deg. Tykkere metallplater krever vanligvis mer pounding å skille inn et tegn eller en form i dem, mens tynt plater kan rive. Å håndtere de tynnere arkene er forsiktig med å utvikle denne ferdigheten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------