Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom offiser og menig

Når det kommer til å bli med de væpnede styrkene, forstå forskjellen mellom liv av en offiser og en vervet kan gjøre en stor forskjell i dine avgjørelser om å bli Det er varierende grader av forskjeller. Noen av dem rett og slett har alt å gjøre med hvor du befinner deg, og hvor du vil ende opp.
Offiserer tendens til å tjene mer penger. Dette er en av de større perks i ferd med å bli en offiser. menige og kvinner holdes lavere på lønnsskalaen. vervede og kvinner har også en tendens til å bli flyttet oftere, og er underlagt mindre av de tradisjonelle frynsegodene som går langs med å bli en offiser.
Offiserer har ikke samme type krav til endring. Vanligvis kan de vare mye lenger i ett område, ikke trenger å bekymre deg skifte fra en jobb til en annen svært ofte, og er ofte i stand til å utvikle ferdigheter som ikke er tilgjengelige for menige og kvinner.
Mange mennesker har en tendens til å tro at det er en stor forskjell i graden av respekt man får. Dette er ikke helt sant. mens Offiserer tendens til å bli oppfattet som å ha større respekt, kan man ikke forvente å være overlevert respekt i de væpnede styrker uten å tjene det. Mange av de menige og kvinner er sterkt respektert for sin evne til å være der, og deres prestasjoner under tvang. Offiserer kan tjene respekt, men hvordan de behandler andre og hvor godt de ærer sin posisjon spiller en rolle.
en offiser vil ha mer makt så langt som å være ansvarlig er opptatt de menige og kvinner er siktet for å gjøre handlingen skje det sies at mens en offiser kan tjene mer penger., fungerer en menig eller kvinne hardere for pengene sine, sine kampanjer, og deres fordeler.
Å være en god offiser krever lederegenskaper og evne til å skape energi og moral der det ikke kan være noen. Å være en god vervet mann eller kvinne innebærer å kunne følge kommandokjeden, akseptere konsekvensene, og deretter vedlikeholde kameratskap hele enheten deres
Sammendrag : en offiserer har en bedre skala fra lønn
2 vervede og kvinner blir flyttet oftere.
tre offiserer har en følelse av plassering og jobbsikkerhet
fire vervede og kvinner står overfor flere endringer i stilling, jobb og potensial.
fem. offiserer har mer " ansvarlig " makt.
6. vervede og kvinner må kunne ta kommandoer.
7 Offiserer. ta avgjørelser.
8. vervede og kvinner følge gjennom med handling på disse beslutningene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------