Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom natteskrekk og mareritt

Det er ikke benektes at begge er ubehagelig, men det er en forskjell mellom natteskrekk og mareritt. Den største forskjellen mellom de to er relatert til stadium av våkenhet eller søvn som den lidende er i når disse drømmene oppstår.
En natt terror kan være svært skremmende å være vitne til, som den lidende synes å være helt våken. Walking, skriking, gråt, og selv gjennomføre samtaler, kan forekomme mens offeret er faktisk fortsatt i en dyp tilstand av søvn.
Nightmares generelt skje i en lysere søvnen, og mens de kan overtale litt søvn snakker de ofte våkner opp offeret uten mye hendelsen.
natt terrors er vanligvis begrenset til barn og unge tenåringer. Svært få voksne har dem, og hvis de gjør, de pleier å være sjelden Barn kan ha dem på natt og har ingen erindring av hendelsene i morgen
Nightmares er. oppleves av alle som drømmer. Voksne, barn og selv babyer, har vist seg å ha vanskelige drømmer. Disse drømmene er vanligvis minneverdig for den enkelte, og kan bli drøftet under de våkne timer.
Instinkt å vekke noen under en mareritt er generelt nyttig. Waking noen under en mareritt er ofte ganske lett, ettersom offeret er vanligvis i REM søvn, og er på vei mot oppvåkning uansett. Innsatsen for å vekke noen under en natt terror faktisk kan være skadelig. siden det er noe minne av hendelsen, og det er ingen forståelse for å bli brått vekket, kan et barn faktisk finner seg plutselig fortvilet hvis du er vellykket.
Night terrors antas å stamme fra ulike årsaker, blant annet en manglende utvikling av nervesystemet. Nightmares antas å ha ulike årsaker, men de fleste kan relateres til understreke at hjernen forsøker å arbeide seg gjennom.
Nightmares er en normal del av livet, særlig i visse perioder av stress, forandring, medisinering forbruk, eller graviditet Night terrors bør bringes til seg oppmerksomheten til en barnelege eller lege hvis de er. blir hyppig, eller om de dukker opp senere i ungdoms -eller voksen år.
En natt terror kan vare i mer enn en time, noe som kan være svært belastende for alle som er vitne til hendelsen. Et mareritt er ikke lang levde, og er vanligvis over i løpet av minutter etter at offeret begynner å våkne fra drømmen Summary :
en A natt terror har ingen våkenhet
2 Nightmares forekomme under en lettere søvn.
tre. Det er ingen minne om en natt terror.
4. Nightmares kan bli husket og fortalte.
fem. Night terrors er generelt oppleves av barn.
6. Nightmares oppleves av noen.
7. Det er ingen trøstende, eller våkne noen fra en natt terror.
8. mareritt kan bli trøstet.
9. Night terrors kan vare mer enn en time.
10. Nightmares er vanligvis kort, og vekke den enkelte fra sove.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------