Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom liker og elsker

liker og kjærlighet er kanskje to ord som har blitt mest om hverandre brukt. Det er ikke overraskende å se par som sier at de liker hverandre ett minutt, og deretter elske den neste. Det utveksling av disse to ordene har vært så hyppig, at ganske ofte mange mennesker vil likestille ut og elsker å være en og samme. Men i virkeligheten, liker og kjærlighet er to veldig forskjellige ord. her er det forskjeller mellom lyst og kjærlighet.
en av forskjellene mellom som og kjærlighet er omfanget av deres betydninger. Mens begge liker og kjærlighet gjør vedrører positive følelser og oppfatninger overfor mennesker, steder eller til og med gjenstander, betydningen av liker er ganske bred, og kan være generisk i sitt uttrykk. Ganske ofte, er som et begrep som brukes når sammenligne to forskjellige, men lignende gjenstander eller personer. på den annen side, er kjærlighet ganske smal, og ofte innebærer en dyp følelse av hengivenhet overfor en bestemt person, sted eller objekt. dette er tilfelle, en person som elsker en annen person, sted eller objekt, ikke finner ofte seg selv sammenlikne mellom liknende personer eller gjenstander, men heller mellom flere forskjellige personer eller gjenstander.
En annen forskjell er investeringen gitt av en bestemt person. Når en person liker noe eller noen, er dette ofte basert på hva som er umiddelbart synlig. Som sådan, grunnlaget for å like noe eller noen kan være ganske overfladisk, og kan merkes i løpet av kort tid. på den annen side, har en person som elsker en person, sted eller objekt investert ganske mye tid med motivet. i realiteten kjærlighet er utviklet over en lengre periode. i tilfelle mellom to mennesker, kjærlighet ofte utvikler etter å ha tilbrakt mye tid med en bestemt person. Endelig er det nivået av intimitet. Som en person kan gjerne ha en person ganske raskt, kan forholdet bli også betraktes som ny og grunne. Det er tilfelle, kan en person som liker noen lett endre sin eller hennes sinn i løpet av kort tid, uten noen beklagelse eller syke følelser. på den annen side, fordi det er mer investering gitt når en person elsker noen, kan forholdet mellom to individer være ganske dyp. som et resultat, ikke folk som er i denne slags forhold ikke bare bare å skifte partnere. I tilfelle at forholdet er slutt, kan avskjed være ganske smertefullt, og kan ta ganske lang tid for en eller begge personer til å stoppe å føle kjærlighet overfor den andre personen
Oppsummering :
En. liker og kjærlighet er følelser som ofte følte med en person mot en annen person
2 Liker det meste er basert på hva som umiddelbart sett, slik at årsaken til å like en annen person til. være ganske overfladisk. Love, derimot, utvikler seg over en lengre periode av tid brukt mellom to mennesker.
tre. En person som bare liker en person lett kan endre hans eller hennes sinn uten mye syk følelse. På den annen side vil en person som elsker en annen person har ofte et langsiktig forhold med som person, og kan oppleve skade og smerte bør forholdet slutt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------