Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom kjærlighet og vennskap

Hva er forskjellen mellom vennskap og kjærlighet? Dette spørsmålet har alltid vært
i hodet på folk i århundrer. Selv om et klart svar ikke kan gis for dette spørsmålet, kan man komme over noen forskjeller mellom de to.
Kjærlighet og vennskap er så mye
slekt, at man ikke kan finne noen forskjell mellom de to.
Når kjærligheten kan betegnes som et offer, kan vennskap bli betegnet som en tillit. kjærlighet er en følelse som er ukontrollerbare, og en følelse som man har for en annen person. På den annen side er vennskap ganske forskjellig fra kjærlighet i dette aspektet.
Kjærlighet er en følelse mellom to individer, og bare to personer er involvert. Tvert imot innebærer vennskap flere individer. man kan ha mange venner, men en person kan bare ha én person å elske.
i kjærlighet, er det stor vedlegg for den andre. Mesteparten av den tiden en person blir skadet hvis hans kjære er pinlig berørt eller skadet. Dette vedlegget kan ikke sees i vennskap.
når det gjelder følelser, vil individer i kjærlighet opplever en raskere hjerteslag når de møtes. Dette er ikke så når venner møtes. Det er ingen måte at man vil ligge våken og tenke på vennene hans for en hel kveld, men elskere vil ha søvnløse netter, og drømme om sine elskere. De elskende sove og våkne opp med tankene til hans eller hennes elsker. En annen forskjell som kan sees, er at i kjærlighet er noe fysisk element også involvert mellom individer. på den annen side er det ingen slike fysiske element involvert i vennskap.
i forhold til kjærlighet, personer alltid har de samme tanker og interesser, men venner alltid har de samme interessene.
Summary :
1 Love kan bli betegnet som et offer, vennskap kan bli betegnet som en tillit
2 Man kan ha mange venner, men. en person kan bare ha én person å elske.
tre. Et individ kan bli skadet hvis hans kjære er pinlig berørt eller skadet. Dette vedlegget kan ikke sees i vennskap.
4 Det er ingen sjanse for at en skal ligge våken og tenke på vennene hans for en hel kveld, men elskere vil ha søvnløse netter, og drømme om sine elskere De elskende med sove -og. våkne opp med tankene til hans eller hennes elsker.
fem. I forhold til kjærlighet, er noe fysisk element også involvert mellom individer. På den annen side er det ingen slike fysiske element involvert i vennskap.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------