Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom kjærlighet og ekteskap

Folk har mange definisjoner når det gjelder kjærlighet og ekteskap. Motsetning ekteskap, er kjærligheten den mest subjektive av dem alle. Sin definisjon kan variere avhengig av personen kan og endre på tvers av ulike land, kulturer eller religioner.
utgangspunktet kjærlighet er ren følelse. det er også en følelse på samme tid. Hvis konkret definere kjærlighet, er nesten umulig, men de fleste kan betrakte det som summen av alle følelser, følelser og erfaringer som viser en dyp eller sterk følelse av hengivenhet mot noe eller noen, kan det være en enkeltperson eller en gruppe individer. Det er klart mer enn vennskap, for det er en varig opplevelse av ønsker og omsorg mot noen andre.
Når du er forelsket, er du ikke forpliktet til å gjennomgå ekteskap, for det er et valg og ikke en kravet, selv om de fleste samfunn slutt ( eller egentlig begynne ) forelsket ekteskap. Likevel er det også viktig å påpeke at ikke alle ekteskap ender opp som et resultat av kjærlighet, som i tilfelle av faste ekteskap. selv om kjærlighet er en av de viktigste faktorer som skal vurderes i et ekteskap, er det fortsatt noen få par som gifter seg selv uten kjærlighet. På den annen side, er ekteskapet mer en sivil status. Det er hendelsen hvor et par offisielt blir gift. Denne aktiviteten gir mer mening å elske, og dikterer en varig forpliktelse eller kontrakt mellom to parter. Ekteskapet er praktisk talt avhengig av kultur, og det er vanligvis en union mellom en mann og en kvinne, men ikke fysisk
i den romersk katolske tro system, er det " tying av knuten. ' mellom partnere som består av de motsatte kjønn, selv om enkelte land i dag tillate samme kjønn ekteskap ( homofile ekteskap ). De er sammen, ikke i kraft av mannen, men ved Guds kraft. Spøkefullt sagt, det også bærer noe sant å si at sex er lovlig i ekteskapet, fordi det er nesten alltid ulovlig, eller kanskje umoralsk i de fleste religioner, hvis det er utført før ekteskapet ( derav begrepet hor ).
kjærligheten har ulike nivåer. Romantisk kjærlighet er kjærlighet som du kan ofte se, eller erfaring, mellom partnere som en mann og kone. Denne kjærligheten er mer intens og lidenskapelig, og er mer eller mindre seksuell art. Kjærlighet kan også være filial, og være mer in- tune til familien. Det kan også være en religiøs type kjærlighet, som kjærlighet til Gud og lignende. Den høyeste nivå, eller form for kjærlighet, sies å bli betegnet som agape.
en. Kjærlighet er en følelse eller en følelse, mens ekteskap er mer av en seremoniell begivenhet å formalisere en endring i ens sivile status fra å være singel til å være gift.
2. Ekteskap er mer likestilles med forpliktelser, mens kjærligheten ikke nødvendigvis noen, med mindre det er den romantiske typen kjærlighet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------