Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom amerikansk og japansk baseball

Tro det eller ei, er baseball spilles i Japan også! I Japan er deres baseball referert til som ' yakyu ' ( profesjonell baseball ), og i Amerika, er det selvfølgelig bare amerikansk baseball. En av de store forskjellene mellom disse to baseball spill, er den faktiske størrelsen på ballen. den japanske baseball er større ( og hardere ) enn den amerikanske baseball. Dette er et meget kontroversielt tema diskutert på TV og radio. Selv Japanske spillere har en god historie for å sikre løyper, deres fokus er mer på sac flys, vandringer, bunts, solid Fielding og stjålne baser, snarere enn på spillere og går, i motsetning til de amerikanske lagene.
Som med alle varianter av sportslige aktiviteter, er det noen eksklusive regler i japansk baseball. For eksempel, hvis muggen skulle tilfeldigvis treffer i røren, bør han tipper luen som batter tilbake til basen. Dette gest indikerer at treffet ikke ble gjort med overlegg, og det er ikke behov for retaliasjonsangrep kamper! muligheten for et slips kan oppstå i japansk baseball, men blir båndene bare sett i store kamper. det tar omtrent 20 omganger og to dager å bryte en uavgjort. å sikre at hver batsman kommer frisk og klar i sin stilling, er det en seks mann rotasjon ordning innenfor det japanske baseball spillet. Hvert år, spiller den japanske profesjonelle baseball-lag med de andre mesterne i Asia, og de er ansett som det beste laget i hele Asia. I gjennomsnitt skjønt, har det vært sett at de japanske folk har tatt lengre tid å oppnå Major League.
de amerikanske baseballag ikke består av noen japanske spillere, noe som ytterligere indikerer Amerikas inkludering og mangfold til andre kulturer og raser i sine sportslige aktiviteter. har de japanske spillerne også gjort det veldig bra i de amerikanske lagene. Det er imidlertid ingen amerikanske spillere i de japanske baseball lagene er det ca 30 ligaer som støtter de amerikanske baseballag
Oppsummering :
En Størrelsen på. japansk baseball er større enn den amerikanske baseball.
to. den japanske baseball er også hardere enn den amerikanske baseball.
tre. det er japanske baseball spillere i de amerikanske lagene, men det er ingen amerikanske spillere i de japanske baseball lagene.
4. motsetning i amerikansk baseball, kan en uavgjort i en stor japansk baseball kamp.
5. De amerikanske spillerne fokusere mer på spillere og løp enn de japanske baseball lagene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------