Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom SKA og REGGAE

ska og reggae hører til Jamaica musikksjanger. Reggae, i bredere forstand, blir henvist til de fleste typer jamaicansk musikk. Vel, selv om begge ska og reggae er av Jamaicanske sjanger, de skiller seg i tone, musikk og instrumenter som brukes
Først av alt, når man sammenligner opprinnelsen til ska og reggae, var det Ska musikk som ble utviklet først. mens Ska oppsto i 1950, Reggae utspring i 1960-tallet.
Når man snakker om Ska, kombinerer det elementer av calypso og Karibia mento, med rytme og blues og Ameriocan jazz. Reggae brukes nå i en bredere forstand til å henvise jamaicanske sjangeren av musikk.
Når man snakker om egenskapene til ska og reggae, er Ska basert på en walking bass linje, som er betont med rytmer på upbeat. på den annen side, har Reggae en rytme-stil, som har jevnlige koteletter på offbeat Vel, har Reggae en mye langsommere rytme i forhold til Ska annen forskjell er at Reggae har en tregere. tempo enn Ska. motsetning Reggae, har Ska musikk horn.
Reggae musikk er også preget av en tung back- juling rytme. På den annen side er Ska musikk rask, fengende og spennende. Nå sammenligne instrumentene, har Ska gitar, bass gitar, trombone, trompet, saksofon, trommer, piano og orgel. Reggae har gitar, trommer, orgel og melodika.
Ulike teorier er knyttet til opprinnelsen til ordet Ska. en teori sier at noen musikere innførte ordet Ska på grunn av riper gitaren klimpre. En annen teori er at under innspillingen, spurte bassist Cluett Johnson gitarist Ranglin å spille musikk som ska. Det er nok en teori som sier at Ska er avledet fra ' skavoovie ", der Johnson brukte å hilse hans venner.
Når du ser på etymologi Reggae, har Dictionary of Jamaican engelsk oppført ordet som nylig etablert etter ordet Rege, noe som kan bety fillete klær, eller krangel. begrepet reggae ble først brukt i musikalsk sammenheng når det dukket opp i print med Rocksteady hit " Gjør Reggay ". En annen teori sier at begrepet ble hentet fra spansk, og betyr konge musikk.
Oppsummering
en. Ska er kjent for å ha sin opprinnelse i 1950. Reggae oppsto i 1960.
to. Ska er basert på en walking basslinje. på den annen side, har Reggae en rytme-stil, som har jevnlige koteletter på offbeat.
tre. Reggae har en mye langsommere rytme i forhold til Ska. Reggae har også en langsommere tempo enn Ska
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------