Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Puerto Plata og Punta kan

Er du kjent med destinasjoner Puerto Plata og Punta Cana? De er faktisk to forskjellige regioner i Den dominikanske republikk. Som både er populære feriedestinasjoner, er det ofte forvirring mellom de to områdene. Noen mennesker feilaktig tror Puerto Plata og Punta Cana hverandre, men de er faktisk to distinkte tropiske paradiser.
La oss starte med Puerto Plata. Puerto Plata er generelt antatt å være " eldre " enn Punta Cana i form av hoteller. Prisene på hotell i Puerto Plata er også lavere enn i Punta Cana imidlertid ikke ha Puerto Plata sin andel av flotte boliger, inkludert: Casa Colonial Beach and Spa, Puerto Plata, og Victoria Golf Beach Resort. Dykking er en populær aktivitet langs nordkysten av Puerto Plata, hvor det er en rekke grunne revene. Windsurfing er en populær sport langs nordkysten.
i motsetning Punta Cana er en nyere destinasjon enn Punta Cana, så mange hoteller har nylig etablert kjeder der. Gitt hvordan Punta Cana ble bygget opp de siste årene, prisene for en ferie der pleier å være høyere enn i Puerto Plata. I motsetning til de omkringliggende områdene Puerto Plata, hvor hav vike for mange aktiviteter og utflukter, farvannene rundt Punta Cana tendens til å være roligere. Dette kan appellere mer til noen som er ute etter en avslappende ferie på stranden, snarere enn en fylt med aktiviteter. Men Punta Cana, akkurat som Puerto Plata, har sin egen andel av morsomme ting å gjøre. Punta Cana er kjent for sine vakre strender, og regionens flere grunne marine bassenger gi besøkende med trygge steder å bade. Også mange vannsporter er tilgjengelige på Punta Cana strender.
I sammendraget, Puerto. er Plata og Punta Cana både vakre steder i den dominikanske republikk Likevel, de viktigste forskjellene mellom dem er:
en Puerto Plata er eldre enn Punta Cana, som oversettes til generelt lavere priser for ferie. pakker i Puerto Plata enn i Punta Cana.
to. Den neste store forskjellen er at havet i Puerto Plata er grovere enn de i Punta Cana. Dette gjør Punta Cana et bedre valg for reisende som ønsker en " strand ferie", i motsetning til en som er aktivitet -orientert. enten du velger å besøke Puerto Plata eller Punta Cana, avhenger av dine personlige preferanser. du vil ha en vakker ferie i enten sted.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------