Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom PTA og kraftuttak

For barnas utdanning for å være komplett, er det svært viktig for skolene å ha et skikkelig pedagogisk personale som er kompetent og tilstrekkelig utdannet til å formidle kunnskap til elevene på rett måte. det er også viktig for forvaltningen av skolen for å være godt dyktige til å håndtere presset forvalte skolen på rett måte, og samtidig er det svært viktig for PTA og kraftuttak overordnet organisasjoner for å være en meget sterk kraft i håndtering av menneskelige og samfunnsmessige aspekter ved å oppdra barn i samfunnet. La oss oss studere forskjellene mellom PTA og PTO å bedre forstå sine roller
Definisjon :
 · PTA er en lokal overordnet gruppe som er normalt tilknyttet statens og National PTA organisasjonen?.
? Â · PTO er en uavhengig forelder bakken, og det anses å være et ikke- PTA gruppe som arbeider selvstendig, og er ikke tilknyttet noen organisasjon.
Antall ansatte :
 · Den PTA har ca 75 betalte ansatte i Washington DC alene, og minst en mer medlem fra hver stat som blir betalt for å gjøre jobben sin ?. Den PTA må politisk engasjerte.
? Â · Kraftuttaket inntektene kommer fra betalt annonsering, og ikke fra kraftuttak eller PTA grupper. PTO har ca 25 medlemmer som arbeider som Media og tjenester. Disse gruppene kan velge om de blir politisk involvert, eller om de bare fokusere på foreldreengasjementet med skolen, og støtte fra fellesskap Status of Nonprofit Organization : ?
 · PTA 'Det er påkrevd og obligatorisk. er imidlertid statusen gis automatisk når tilknyttet en nasjonal PTA organisasjon, og gebyrene kan betales hvert år.
? Â · PTO ' Ikke nødvendig, men hvis gruppen ønsker å registrere seg som et non-profit organisasjon, kan de registrere seg hos skattemyndighetene og betale en engangs honorar for registreringen. Dette er imidlertid ikke obligatorisk.
Dagens Foreldregrupper har mye tilgang til mange ressurser at de kan utnytte til enhver tid å skape et best mulig miljø for vekst og utvikling av barn i USA. Det er svært viktig å studere fordelene og forskjeller mellom disse gruppene, og å bli den som virkelig passer med din tro.
Oppsummering :
1. PTA er et foreldreansvar organisasjon som jobber med et nasjonalt forsvar
2 PTO er en foreldrekontroll organisasjon som er fokusert mer på. personlig vekst uten andre politiske engasjement.
tre. The PTA arbeider med avanserte ressurser til å møte deres behov, og deres medarbeidere er godt betalt.
4. kraftuttaket har mer frihet til å velge sin rolle i foreldreinvolvering bygningen aspekt kan imidlertid sine ressurser være mer begrenset.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------