Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom BFA og BA

BFA og BA er både lavere grader som tildeles for kunst. BA er Bachelor of Arts, og BFA er Bachelor of Fine Arts.
En av de største forskjellene som kan sees mellom BA og BFA, er at man er en generell grad og den andre en profesjonell en. Mens Bachelor of Arts er bare en generell grad, Bachelor of Fine Arts er en profesjonell grad.
Mens BFA understreker spesielt til gjenstand for kunstfag, er BA ikke sånn. Der BA er mer fleksibel, kan BFA bli betegnet som mer rigid. BFA er en grad som gis for enkelte ytelse felt, som teater og musikk. På den annen side, er BA en grad som er generelt gitt for fag annet enn scenekunst, som teoretiske vitenskap humaniora og pedagogikk. Selv kan en BA gis for visse scenekunsten så vel
Når man sammenligner de to kursene, har Bachelor of Fine Arts mer kurs arbeid enn Bachelor of Arts det er sant som. vel, at BFA kommer med flere praktiske klasser enn generelle klasser. I motsetning til BA, innebærer BFA mer deltakelse i kunst, snarere enn i akademikere, men det finnes knapt noen praktiske klasser i BA kurset.
Det kan også sies at Bachelor of Fine Arts består mer av studio-orienterte klasser. forskjellen mellom BA og BFA også forskjellig fra et universitet til et annet.
Når man sammenligner de to grader gitt for scenekunst, kan man se at Bachelor of Arts er bare overdro for enkelte generaliserte programmer. på den annen side kan Bachelor of Fine Arts er knyttet til spesifikke felt, som handler, retning, bestemte danser, spesifikk musikk og andre lignende aktiviteter. Oppsummering :
En BA er Bachelor of Arts, og BFA er Bachelor of Fine Arts
2 Mens Bachelor of Arts er en generell grad, Bachelor of. fine Arts er en profesjonell grad.
tre. Dersom BA er mer fleksibel, kan BFA bli betegnet som mer rigid.
4. BFA er gitt for enkelte ytelse felt, som teater og musikk. på den annen side er BA gitt for fag annet enn scenekunst, som teoretiske vitenskap humaniora og pedagogikk.
5. Når man sammenligner to kurs, Bachelor of Fine Arts har mer kurs arbeid enn Bachelor of Arts.
6. BFA innebærer mer deltakelse i kunst, snarere enn i akademia. BFA består mer av studio-orienterte klasser.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------