Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom sivil union og ekteskap

Civil union er ikke det samme som ekteskap. Civil union er en anerkjent union, akkurat som det av ekteskapet, men sivil union ikke liker ikke de samme juridiske rettighetene som for ekteskapet.
Selv om sivil union og ekteskap begge refererer til en slags forening, de er forskjellige i mange aspekter, særlig de juridiske aspektene.
Civil Union er ikke anerkjent av alle stater. Dette betyr at avtalen, som har blitt gjort gjennom sivil forening, blir ugyldig når et par krysser inn i en annen stat der det ikke har blitt anerkjent. Ekteskap betyr union mellom en mann og en kvinne. På den annen side kan sivil union også være en union av samme kjønn.
Når man snakker om rettssikkerhet, et par som har giftet seg, vil få maksimal effekt, i motsetning til et par som har vært engasjert i en sivil union. Selv par som er engasjert i sivil union få noen av statens beskyttelse, vil de ikke få maksimale føderale fordeler.
en av forskjellene som kan sees, er at en person som har engasjert i ekteskapet, vil kunne sponse ektefelle for innvandring. På den annen side, ikke en person engasjert i Civil Union ikke har en slik rett.
Ekteskap gir par rett til å inngi felles selvangivelse, og også gir dem visse skatt beskyttelse og skattelettelser. Men disse fordelene er ikke tilgjengelig for par som er engasjert i en sivil union. En annen forskjell som kan sees, er at en gjenlevende ektefelle vil ha alle juridiske rettigheter til midler til en avdød ektefelle. på tvert imot, er ektefellen ikke rett til å arve noen eiendom dersom de er engasjert i sivil union.
I tilfelle av familien medisinsk permisjon, er ektepar bare entiltled å benytte den.
Oppsummering
en. Civil union er ikke anerkjent av alle stater. på den annen side er ekteskapet gyldig i hele verden.
to. ekteskap betyr union mellom en mann og en kvinne. på den annen side kan sivil union også være en forening av samme kjønn.
tre. Ekteskapet gir par rett til å inngi felles selvangivelse, og også gir dem visse skatt beskyttelse og skattelettelser. Men disse fordelene er ikke tilgjengelig for par som er engasjert i en sivil union.
4. Et par som har giftet seg vil få maksimale juridiske fordeler, i motsetning til et par som har vært engasjert i sivil union.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------