Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom høydepunkter og lavmål

Når man snakker om å endre hårfarge, folk har ulike valg og preferanser. Bruke Noen bruker høydepunkter og andre lavmål å forskjønne håret. Gi både høydepunkter og lavmål håret en bedre tone og tekstur. Vel, høydepunkter og lavmål kommer med mange forskjeller. sine farger er lettest forskjell å legge merke
Som navnet antyder, har aktualisert hår lysere farger, mens håret med lavmål vil ha mørkere farger. Ved påføring lavmål, får man en mørkere hårfarge. Tvert imot når du søker høydepunkter, vil man få en lysere hårfarge.
Høydepunkter regel fokus på lysere nyanser enn den naturlige fargen. Gull, rødt, gult og honning nyanser benyttes normalt for høydepunkter. på den annen side, lavmål bidra til å skape levende hår, som matcher hudfargen og øyenfarge. Vanligvis er Lysfølsomt farger blanding med hårets tone. Coppers, dype rød og plommer nyanser brukt for lavmål.
Vanligvis er det sagt at lavmål fungere bedre for brunetter, som kan bruke rød, kobber og gull nyanser på håret. Highlghts er bra for blondiner, som kan legge kobber og gull nyanser til håret sitt.
En annen forskjell som er sett mellom høylys og lavmål, er at sistnevnte brukes vanligvis om vinteren, når huden er lysere. Høydepunkter vil lyse opp håret, og lavmål vil mørkere hår
lavmål er vanligvis brukt til hår som har gått altfor blonde Når en litt mørkere nyanse er gitt til den blonde. hår, vil den ha mer dybde og dimensjon. lavmål vil gi mer tekstur og varme til håret. Når man snakker om bekostning av høydepunkter og lavmål, det avhenger i hovedsak på salongen at man skal bruke.
Sammendrag
en. Skarpere farger blir brukt til høydepunkter, og mørkere farger brukes til lavmål.
to. Høydepunkter lyse opp håret, og lavmål mørkere hår.
tre. Gold, rød, gul og honning nyanser er normalt er brukt for høydepunktene. Coppers, dype rød og plommer nyanser brukes til lavmål.
4. lavmål blir vanligvis brukt om vinteren når huden er blekere.
fem. Høydepunkter regel fokus på lysere nyanser enn den naturlige fargen. lavmål bidra til å skape levende hår, som matcher hudfargen og øyenfarge.
6. lavmål fungerer bedre for brunetter, og highlghts er bra for blondiner. er lavmål vanligvis brukt til hår som har gått for blonde.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------