Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom dødsleirene og konsentrasjonsleire

En dødsleir er et sted hvor mennesker er samlet sendt til bli drept, så snart som mulig etter ankomst. En konsentrasjonsleir er et sted hvor personer blir holdt og utnyttet på noen måte mulig. de er gitt slave -lignende arbeidsforhold, og maten /vannforsyning er begrenset,. tortur og smerte er rekkefølgen av dagen
den tidligste og største dødsleiren initiativ har vært korstogene, der folk var rett og slett slaktet ved første blikk. Over 52 millioner mennesker ble drept i disse mørke tider. 'The Camp " er en oppfinnelse av USA. I 1700 er det massakrert og slavebundet medlemmer av Cherokee Tribe, og gjort dem marsjerer 1400 miles til Oklahoma. senere ble det samme i Sør-Afrika, mot de innfødte afrikanske folk, av britene, og de samme grusomheter også gjentatt av amerikanske soldater mot japanske borgere i WW2.
I Uansett, kom folk der som et resultat av å bli erobret av en fremmed makt, eller som en POW kjemper en militær krig. Forholdene vil ikke være i henhold til Geneve-konvensjonen i det hele tatt. De stedene hvor de lover blir fulgt, kalles POW leirer, eller fangeleire, og disse stedene er vanligvis fylt med motstridende soldater. Etter våpenhvile, alle sider utveksle krigsfanger. de som er uheldig, og ikke utvekslet på grunn av mangel på tilgjengelige krigsfanger på sin side, blir så sendt til det som kan kalles enten en dødsleir eller en konsentrasjonsleir, avhengig hastigheten som kroppen din, samt din sjel, blir revet i stykker. Folk kommer til en dødsleir som en heterogen gruppe, jeg. E. Ingen sortering eller rengjøring er nødvendig, og de er rett og slett drept rett etter ankomst ved en rekke mulige betyr ' pistoler, geværer til baksiden av hodet, masse halshuggingen mens de er på sine knær, blir plassert i graver og satt i brann, etc. massegraver vanligvis markerer en forlatt død eller konsentrasjonsleir. på konsentrasjonsleir ankomst er annerledes. Folk er først av alt delt inn i grupper. de er så klassifiseres videre inn i ulike arbeidsprosesser typer, og tildelt strenge plikter som alltid voktet av bevæpnede soldater, som kunne smelle stumpen av pistolen på en persons tempel på et øyeblikks varsel. De fleste innsatte ved konsentrasjonsleiren er strippet naken på ankomst, barbert helt, satt under et høyt presset vann pipe, og deretter dusjet med bakteriedrepende pudder. De blir deretter gitt identifikasjon uniformer og satt i køyene. Det barbering er. nødvendig for å hindre vekst av lus, som alltid infiserer slike steder i noen del eller land i verden
Oppsummering :
en Staying Alive på en dødsleir er nesten umulig, med mindre du blir rekruttert til å hjelpe utrydde andre om klanen din.
to. Staying Alive på en konsentrasjonsleir er mulig hvis du jobber, men du vil til slutt dø hvis du ikke unnslippe, eller er ikke utgitt eller reddet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------