Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Yukata og kimono

Yukata og kimono er tradisjonelle japanske klær. De fleste mennesker bare kjenner navnene Yukata og kimono, men neppe vite den faktiske forskjellen mellom de to.
Den grunnleggende forskjellen som kan sees mellom Yukata og kimono, er i stoff deres. Vel, kommer Yukata i bomullsstoff. Tvert imot kommer en kimono kjole i silke stoff.
en annen forskjell som kan sees, er at Yukata er slitt i sommersesongen. de er også bæres som morgenkåper på steder som Hot Springs. Bokstavelig talt betyr, bading klær, har Yukata er avledet fra ' Yu ', som betyr bad, og " katabira ', som betyr under klærne. Bokstavelig mening, en" ting å bære ", har kimono er avledet fra" Ki ", som betyr ' slitasje ', og 'mono ', som betyr ' ting'.
motsetning yuakata klær, har kimono klær minst to halsbånd. av de to krager, sitter en nær nakken, og den andre er plassert litt lavere, slik at de to krager ses tydelig.
Mens du bruker kimono, vil sokker måtte bæres. Det betyr at unike sko, som Zori eller Geta, vil måtte brukes med kimonoen klær. Selv om dette er ikke obligatorisk mens iført en Yukata kjole.
Både menn og kvinner normalt slites kimono. på den annen side er Yukata slitt mer av kvinner enn menn. I form av kostnader, er det kimono dyrere enn Yukata. Videre kan en se at de Kimono design er veldig unik, og en ikke vil komme over to Kimonos av samme type. Vel, kimono anses å være mer en glamorøs kjole. På den annen side er Yukata klær anses å være en enkel plagg.
Oppsummering
en. Yukata kommer i bomullsstoff. Tvert imot kommer en kimono kjole i silke stoff.
to. motsetning yuakata klær, har kimono klær minst to halsbånd.
tre. Sko som Zori eller Geta må brukes med kimono klær, men dette er ikke obligatorisk mens iført en Yukata kjole.
4. Yukata er slitt i sommersesongen. de er også bæres som morgenkåper på steder som Hot Springs.
fem. Både menn og kvinner normalt slites kimono. På den annen side er Yukata slitt mer av kvinner enn menn.
6. i form av kostnader, den kimono er dyrere enn Yukata.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------