Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom å VITE og TRO

kjenne og tro er forskjellige ord som ofte brukes i religiøse læresetninger over hele verden. "Knowing " betyr at du besitter kunnskap, er klok, tankevekkende eller overlagt. På den annen side, ' tro ' betyr at du har akseptert noe å være sant, eller du er trygg og har tillit til noe. For eksempel: du tror at du er vakker, men folk vet at du ikke er
Det må være avklaring mellom hva du mener og hva du vet. Når du sier " jeg tror ", du viser at du ikke vet om dette, fordi, i din personlige erfaring, har det ennå ikke skjedd. For eksempel, tror du at du vil komme til himmelen hvis du ikke røyk eller ta alkohol, eller du tror at hvis du er ærlig med din ektefelle, du blir lojal til forholdet. er Beliefs basert på dine ord, eller en spesiell tankegang. du søker disse overbevisningene til livet ditt fordi de er attraktive. som et resultat, føler du og begynner å tro at de er sanne.
Men har du noen garanti for at det du nettopp trodde på, er sann ? Du vil aldri komme tilbake fra himmelen, og si at du gikk der fordi du ikke røyker. Det er mange guruer som vil at du skal følge dem blindt, uten å fortelle deg om deres lære er sannheten eller ikke. du bør aldri bare tro og akseptere deres ord. du bør gå dypere inn i betydningen, og vet hva de snakker.
Et element i tvil bør settes i mellom " tro " og "vite", men tvil med kløkt eller intelligens. Selv om du vet nyttig informasjon, bør den testes, slik at det blir til kunnskap, og blir deretter omgjort til en tro.
Hvis du er en troende, så du er godtroende, og du kan falle inn fellen av mange svindel. for en troende, hvis noe høres bra ut, vil han eller hun tror det momentant. Så er det ekstremt viktig at du mate hjernen med riktig informasjon. vite om noe reduserer din frykt. For eksempel kan vennen din vite at personen går bak deg er Joe, og at han bor ved siden av. Med mindre du vet at denne personen er Joe, vil du forbli redd for ham. Som et menneske, vil du føle trøst i å "vite" ting. Så hvis du vet, så er du sikker.
' tro ', derimot, er svært forskjellig, og du kan velge i hva du vil tro. For eksempel, tror du på Gud?
Vi skaper denne verden med vår kunnskap. og tro Så bedre være forsiktig i hva du mener
Oppsummering :
1 ' tro ' betyr at du har valgt en sannhet, men å "vite" betyr at du er sikker på om denne sannheten.
to. " Tro " alltid etterlater rom for tvil, men å "vite" fører til tillit.
tre. " Tro " er blind tillit, mens "vite" er tillitsfulle med bevissthet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------