Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom retningslinje og politikk

Mange individer når de blir spurt om retningslinjer og retningslinjer ikke vet hvordan å skille det ene fra det andre. Andre bare ikke gi en fuzz om det og ofte forsømmelse viktigheten av å kjenne forskjellen mellom de to. grunn av dette, folk ofte misbruke ordet politikk for en retningslinje og vice versa.
For å minske sky av forvirring mellom de to, retningslinjene er dokumenter som ønsker å forenkle et sett av prosesser med hensyn til en etablert vane eller praksis. Med dette er det trygt å betegne at retningslinjer er aldri obligatorisk i forhold til protokoller eller retningslinjer. Selv om disse dokumentene er ikke obligatorisk, er de fortsatt en viktig del av hele prosessen. Bruken av et sett med retningslinjer kan virkelig påvirke hele systemet i en positiv måte. for én, kan den ansattes bevegelser eller handlinger bli mer knowable uten å ofre kvaliteten på prosessen eller utganger. faktisk er kvaliteten nesten alltid sett for å forbedre mer med anvendelse av et sett med retningslinjer. Uansett organisasjonen ( en privat sektor, en skole org eller regjeringen ), retningslinjer egentlig "Guide" disse gruppene for å sikre at deres prosesser blir utført godt bortsett fra å bli forenklet.
Tvert imot, politikk er mer obligatorisk enn retningslinjene. Disse kan være en tilsiktet kart over handlinger som tjener til å lede en organisasjon eller gruppe i beslutningsprosesser eller i å oppnå positive resultater. være obligatorisk, politikk er mer synonymt med protokoller, regler og ligner til de utøvende ordre eller dom mandat av statsoverhodet. Imidlertid må politikken ikke tolkes som helt lik regler eller lover fordi sistnevnte begrenser visse atferd ( en karakteristisk åpenbart ikke til stede i politikken ). I tillegg kan det bli hørt, at politikk er de som kan være brutt av folket. Du hører ofte uttrykk at enkelte individer ikke har fulgt retningslinjene og derfor krenket dem. i tilfelle av retningslinjene, er det upassende å si at disse kan bli krenket. Fordi retningslinjer bare tjene som en veiledning, kan man ikke bli beskyldt for å krenke en slik hvis han eller hun ikke fulgte dem. Til slutt, fordi politikk er tvangsgrunnlag den enforcer ville kreve at folk til å følge dem mens retningslinjer er best hvis fulgt av folk selv om de ikke er pålagt å bli fulgt.
I sammendraget, de to grader forskjellig i følgende aspekter:
en politikk er mer av den obligatoriske typen i forhold til retningslinjer som ikke er obligatorisk
2 Hvis man ikke følger retningslinjene, kan han eller hun. sies å ha krenket dem mens hvis en unnlater å følge et sett av retningslinjer han eller hun er egentlig ikke krenke dem. Det er mer riktig å si at det kunne ha vært bedre hvis han eller hun har fulgt retningslinjene.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------