Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom islam og ateisme

Islam og ateisme står langt fra hverandre. Mens islam er en religion som tror på Gud, er ateisme et begrep som brukes for å betegne en vantro på Gud.
Islam er en religion mens ateisme er ikke en religion.
profeten Muhammed grunnla islam i det 6. århundre. på den annen side er ateisme antas å være en svært gammel konsept og det er ingen Godfathers.
islam følger Koranen, som er deres hellige bok. Koranen utarbeidet av tilhengere av Muhammed Nabi er vurdert som svært hellig. Men for ateisme, er det ingen spesielle bøker. Imidlertid har mange ateister skrevet utførlig om ateisme og om religion.
Mens Atheism spørsmål Guds nærvær og hans skapelse, mener islam i motsatt. Ateisme forsøker alltid å godkjenne Guds nærvær vitenskapelig. for en ateist, er universell evig, men for en islam er det ikke slik. islam er et konsept basert på tro, mens ateisme er en som er avhengig av vitenskap og sannhet. i islam, hadde Gud skapte universet og alt i det. På den annen side mener en ateist om at universet var opprettelsen av noen evolusjon.
Islam tror på Allah og fem pilarer i troen styre det. Det inkluderer tro og underkastelse til Allah, daglige bønner, almisser og omsorg de trengende, faste og pilegrimsreise til Mekka.
" islam " stammer fra arabiske ordet ' Salaam ", som betyr fred eller underkastelse. Ateisme har sin opprinnelse i greske ordet ' atheo ', som betyr uten guder.
som alle religioner, islam også tror på overnaturlige krefter. På den annen side, Atheism ekskluderer alle overtro og ser bare på den i skeptisk måte.
Når alt i islam er knyttet til Koranen og visse oppfatninger, avhengig Ateisme alt på fakta.
Oppsummering :
en islam er en religion, mens ateisme ikke er en religion
to islam er en religion som tror på Gud ateisme er et konsept. brukes for å betegne en vantro på Gud.
tre. Mens Atheism spørsmål Guds nærvær og hans skapelse, mener islam i det motsatte.
4. Universal er evig for en ateist, men det er ikke så en islam.
fem. Islam er et konsept basert på tro, mens ateisme er en som er avhengig av vitenskap og sannhet.
6. islam tror på overnaturlige krefter. Atheism ekskluderer alle overtro og bare ser på det i skeptisk måte.
7. islam ' stammer fra arabiske ordet ' Salaam ", som betyr fred eller underkastelse. Ateisme har sin opprinnelse i greske ordet" atheo ', som betyr uten guder.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------