Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom amerikansk roulette og europeisk rulett

Amerikansk roulette og europeisk rulett er kasinospill som har vært mye spilt. Disse to roulettespill har mange forskjeller med hensyn til reglene, og også med å spille spillet.
en av de største forskjellene merke mellom European Roulette og amerikansk rulett er i nuller i hjulene. Mens det europeiske Roulette hjulet kommer med en null, kommer den amerikanske Roulette med doble nuller. Dette betyr at European roulette hjulet endrer husets fordel i favør av spilleren.
En annen forskjell som kan sees er i lommene på hjulene. Når den europeiske roulette hjulet kommer med 37 lommer, kommer den amerikanske ruletthjulet med 38 lommer.
Både den europeiske rulett og amerikanske Roulette kommer også med forskjell i deres regler. Mens det europeiske roulette har valg av eget fengsel regelen, ikke American Roulette ikke ha en slik regel. en Prison regler gir en gambler sjansen til enten overgi halvparten av de innsatser eller la det til neste kamp hvis null kommer opp.
En Prison Rule også gjør huset fordel slippe mye, kan være til 1. 352 prosent. På den annen side huset fordel i amerikansk Roulette kommer til fem. 26 prosent. Så kommer forskjellen i brikkene som brukes i European Roulette og amerikanske Roulette. Flisen brukes i amerikansk Roulette kommer i forskjellige farger og som i europeisk Roulette kommer i samme farge.
en annen merkbar forskjell er i plassering av hjulene. Når den europeiske roulette hjulet er plassert i midten, er den amerikanske roulette hjulet plassert ved enden av bordet.
Det er også forskjell i innsamling av tapende spill. Armer og hender brukes til å feie chips av bordet i amerikansk roulette. Men i europeisk roulette, er en lang pinne som kalles rake brukt å samle chips.
Oppsummering
en. The European Roulette Wheel kommer med en null. Den amerikanske Roulette kommer med doble nuller.
2. Når den europeiske roulette hjulet kommer med 37 lommer, kommer den amerikanske ruletthjulet med 38 lommer
3 Mens det europeiske roulette har valg av eget fengsel regelen, ikke amerikansk rulett. ikke ha en slik regel.
4. Flisen brukes i amerikansk Roulette kommer i forskjellige farger og som i europeisk roulette kommer i samme farge.
5. Når den europeiske roulette hjulet er plassert i midten, er den amerikanske roulette hjulet plassert ved enden av bordet.
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------