Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Amsterdam og Chicago

Amsterdam er i Nederland og Chicago er i USA. Begge disse byene er omtrent 6600 kilometer fra hverandre.
Chicago er en by i Illinois, og den tredje tungt befolkede byen i USA. byen ligger på den sørvestlige delen av Michigan -sjøen. det ligger på Continental Divide of Chicago Portage som forbinder elven Mississippi og diverse innsjøer. ? Chicago er fylkets sete Cook land. en stor by, er Amsterdam hovedstaden i Nederland. Amsterdam, som er sentrum av kraft og finans, ligger i Nord- Holland.
Opprinnelsen til Amsterdam spores tilbake til det 13. århundre, mens Chicago ble grunnlagt bare i 1833. Navnet Amsterdam har blitt avledet fra Amstellerdam, som indikerer en demning i elven Amstel. Chicago er et navn som er avledet fra fransk Shikaakwa, som betyr vill hvitløk eller vill løk.
Når man sammenligner befolkningen, er Chicago mer folkerike enn Amsterdam. Dessuten er det mye forskjell i levestandard. levekostnadene er høye i Chicago sammenlignet med Amsterdam.
nå snakker om klima, både stedene har hyggelig klima. Restauranten ligger i fuktig kontinental sone og har fire årstider. Somrene er fuktig og varm, med gjennomsnittlig dag temperaturer så høye som 29 grader Celsius. Er Vintrene vind, snø og kulde. Temperaturen, spesielt om natten kan falle under frysepunktet. ? vårsesongen og høstsesongen er milde.
Amsterdam har en oseanisk klima på grunn av sin nærhet til South Sea. ? Den vinteren sesongen strekker seg fra mild til avkjøling. frost vises her på grunn av de nordøstover eller østlig vind fra Europa og fra Russland, Sibir og Skandinavia.
Oppsummering
  1. Chicago er en by i Illinois, og den tredje tungt befolkede byen i USA. en stor by, er Amsterdam hovedstaden i Nederland.
  2. Chicago ligger på den sørvestlige delen av Michigan -sjøen. det ligger på Continental Divide of Chicago Portage som forbinder elven Mississippi og diverse innsjøer. ? Amsterdam ligger i Nord- Holland.
  3. opprinnelsen til Amsterdam spores tilbake til det 13. århundre, mens Chicago ble grunnlagt bare i 1833.
  4. Når man sammenligner befolkningen, er Chicago mer folkerike enn Amsterdam.
  5. levekostnadene er høye i Chicago sammenlignet med Amsterdam.
  6. Navnet Amsterdam har blitt avledet fra Amstellerdam, som indikerer en demning i elven Amstel. Chicago er et navn som er avledet fra fransk Shikaakwa, som betyr vill hvitløk eller vill løk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------