Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom utdanning og opplæring

Formål
Training » er gjennomført i håp om å få en bestemt ferdighet. Vanligvis denne ferdigheten vil gjøre deg mer arbeidsfør. Disse ferdighetene kan være manuell :
Rørleggertjenester
Tømrerfaget
veving
eller mental :
Programmering
Regnskap
Marketing
Education "er gjennomført i håp om å fremme din individuelle kunnskaper og utvikle ditt intellekt. Mens en høyt utdannet person er ofte mer arbeidsføre, er utdanning ikke om å få en jobb.
Historie
Training "ble opprinnelig praktisert gjennom laug. Ungene ville bli lærling til en master baker eller byggmester og arbeid under ham for å lære sin handel. Dette ble ansett riktig metode for å lære for de lavere og middels klasser. Utdanning " har sin opprinnelse i middelalderen universitetssystemet. Unge menn fra velstående familier ville fullføre et kurs i teologi eller filosofi før han studerte hans utvalgte yrke. Teorien om utdanning også spilt en stor rolle i begrepet renessansen mannen.
Methodology
Training "er vanligvis gjort gjennom spesialiserte kurs og lærebøker. Læringen kan ofte gjøres ved Rote og lærebøker er svært normative Mens selvstendig tenkning på en mikronivå er oppmuntret, er revolusjonerende nyskapning ofte sett ned på trening generelt kommer i et fag. når kurset er fullført, blir den treningen gjort.
utdanning " er en livslang prosess. Mest pedagogisk læring skjer gjennom reelle bøker, snarere enn lærebøker. Eleven oppfordres til å tenke og skrive om hva han leser. Ethvert punkt er åpen for diskusjon og de eneste riktige svarene er de som kan bli funnet i teksten.
i dagens skolesystemer, kan linjen mellom utdanning og opplæring være veldig fint faktisk. Spesielt på kollegialt plan, er mange områder av mental trening blir passert av som utdanning. programmering, for eksempel, krever en vanskelig og spesialisert kompetanse og trenger år med trening. Men den Sluttresultatet ansettelse snarere enn selv- forbedring
Oppsummering :
En Utdanning fokuserer på å skape livslang uavhengige tenkere mens trening fokuserer på ferdigheter ettertraktet av arbeidsgivere.
2 Training har sine røtter i klanens systemet mens utdanning opprinnelse ligger i universiteter
3 Opplæring bruker lærebøker og hevdvunnen metoder
4. I dagens universiteter høyt spesialiserte områder av trening blir passert av som utdanning.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------