Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom sukker og mais sirup

Sukker og mais sirup er to former for søtstoff som brukes av folk til å forbedre smaken av mat og drikke.
Både sukker og mais sirup bidra til en persons kosthold og vekt. grunnen til at folk spiser søtsaker eller ved hjelp av disse skjemaene er at de nyte den gode smaken og rask energi det gir. Men, i form av ernæringsmessig verdi, både sukker og mais sirup sitert som tomme kalorier, som betyr det er mye kalorier uten næringsverdi. Begge former for søtstoffer er laget av en kombinasjon av glukose og fruktose. Men både sukker og mais sirup skiller seg på mange måter.
Sukker, også kjent som tabellen sukker eller sukrose, er laget av sukker stokk eller sukkerroer. sukker har mange kjente varianter av sin farge-raffinert sukker, eller hvitt sukker og brunt sukker. sukker er en naturlig og direkte produkt. det ble også ansett som den tradisjonelle søtningsmiddel til fremveksten av mais sirup. Det krystalliseres når kokt og brukes i matlaging så vel som i bakt produkter.
Sukker, i form av dens kjemiske struktur er en disakkarid. Betydning to enkle sukkerarter er knyttet sammen. Noen sukker forekommer i frukt og grønnsaker, men i lavere konsentrasjoner. Sukker er også en etikett for et mangfoldig og viktig underavdeling av karbohydrater. etiketten gjelder også sine produkter og sine varianter. på den annen side er mais sirup den moderne alternativ for sukker som søtningsmiddel og smaksforsterker. sukker fått et negativt rykte i forhold til helse på grunn av sin dårlige effekter på kroppen og vekten.
sirup har sin opprinnelse fra mais. Det er et bearbeidet produkt. Det starter som mais, så blir omgjort til cornstarch, og til slutt behandles i en sirup med hjelp fra to enzymene i sin produksjon.
Bortsett fra å være et søtningsmiddel og en smaksforsterker, mais sirup fungerer også i å gi volum og mykhet andre funksjoner i mais sirup er dens bruk som en fortykker og en fuktgiver ( beholder fuktighet ). det motstår krystallisering og forlenger holdbarheten av produktene der det er innarbeidet. Sirup kan enten være lyse eller mørke i fargen. Dens viktigste deriverte er høy fruktose mais sirup, en kontroversiell innbytter
Sammenlignet med sukker, er mais sirup består av polysakkarider. Siden mais sirup kom fra stivelse (som er et komplekst sukker ), er dens kjemiske bindinger annerledes og inneholder flere molekyler av sukker
Oppsummering :
en Både sukker og mais sirup er søtstoffer og smaksforsterker som brukes i matlaging og baking matvarer. Begge er klassifisert som mat med mye kalorier, men ingen ernæringsmessig verdi.
to. Sukker er også kjent som tabellen sukker eller sukrose. Den er laget av sukkerrør eller sukkerroer. På den annen side, kom sirup fra mais. <. br /> 3. I tillegg til å være et søtningsmiddel og en smaksforsterker, legger mais sirup også en rekke funksjoner : det gir volum, mykner mat, fungerer som en fortykker og som fuktgiver ( beholder fuktighet ). også strekker mais sirup holdbarheten av maten der det er innarbeidet.
4. sirup gjennomgår mye av prosesser og er kjemisk forandret. Det starter som korn som deretter ble til cornstarch. Cornstarch, i retur, blir forvandlet til sirup med hjelp av to enzymer. I motsetning er sukker et naturprodukt og også naturlig forekommende i frukt og grønnsaker.
5 Sukker er klassifisert som et disakkarid ( to molekyler ), mens mais sirup (som den er laget av stivelse ) er en polysakkarid (mange molekyler )
. 6. Sukker er den tradisjonelle søtningsmiddel mens mais sirup brukes som erstatning sin. Sugar har vært under et negativt bilde på grunn av sin skadelige effekter på kroppsvekt.
7. sirup kan klassifiseres som lys eller mørk mens sukker er kjent av to varianter-brunt eller hvitt sukker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------