Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom pistol og håndvåpen

Pistols og håndvåpen er både skytevåpen. De er utformet på en slik måte at de kan holdes og drives av bare én hånd. Skytevåpen er delt inn i to kategorier, håndvåpen og lange våpen. Pistols er en type pistol. håndvåpen er av mange forskjellige typer. Dette betyr at alle pistoler er håndvåpen, men alle håndvåpen er ikke pistoler.
håndvåpen
håndvåpen er. våpen som kan holdes og drives av en hånd bare de kan utføres enkelt og er små i størrelse De er differensiert i mange forskjellige undergrupper som: revolvere, pistoler, Derringers, semi -automatiske pistoler, singel-shot pistoler, maskingevær pistoler, og pepperboxes.
Håndvåpen ble først utviklet i det 15. århundre, men det er ikke kjent hvem som skapte dem i første omgang. Håndholdte skytevåpen ble først utviklet i Kina, der krutt ble først utviklet. Revolvers ble utviklet i 19. århundre, og pistoler og revolvere utviklet med ulike mekanismer. generelt språk, folk bruker begrepet pistoler for nesten alle håndvåpen.
håndvåpen holdt utvikle gjennom historien, og deres subtyper kan igjen deles inn i to hovedtyper, snute-lasting skytevåpen og seteleie-lasting skytevåpen. Muzzle-loading skytevåpen er de som belastning fra fronten av fat, seteleie-loading skytevåpen er de som belastning fra bak fat
Andre kategorier av håndvåpen er: Single- shot pistol
Multi. -barreled pistol
Revolvers
halvautomatiske pistoler
Machine pistoler
Pistols
Pistols og håndvåpen er ofte synonymt, men teknisk pistoler er de håndvåpen som har ett kammer bare. Revolvere, derimot, er de håndvåpen som har en sylinder som roterer og har flere kamre. Stevens Maxim utviklet dem i 1885 Pistols er av mange forskjellige typer:
Single- shot pistoler
halvautomatiske pistoler
Machine pistoler
Multi-barreled pistoler
Pistols har en sikkerhetsmekanisme som bidrar til å unngå utilsiktet avfyring. er Pistols særlig brukt for selvforsvar formål som de er lett skjules, lett å bære og lett å bruke. i en pistol, når man skutt er avfyrt, bringer rekyl den andre kulen inn i kammeret for neste skudd. de kan brukes til utvalgene av 45m-50m.
Oppsummering :
en Håndvåpen er våpen som kan holdes og drives av en hånd bare de kan utføres enkelt og er små i størrelse De blir differensiert i. mange forskjellige undergrupper som : revolvere, pistoler, Derringers, semi -automatiske pistoler, single- shot pistoler, maskingevær pistoler og pepperboxes, pistoler er en subtype av håndvåpen differensiert i ulike typer som : semi -automatiske pistoler, single- shot pistoler, og maskindeler pistoler
2 Håndvåpen ble utviklet i det 15. århundre. pistoler ble utviklet i det 19. århundre.
3 Skaperen av håndvåpen er ukjent, pistoler ble opprettet av Stevens Maxim
4 Revolvers, som er en type pistol, har flere roterende kamre. pistoler har et enkelt kammer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------