Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom HTC sensasjon og lg Optimus 2x

HTC Sensation har som mål å bringe følelsen tilbake på toppen av sine konkurrenter som LG, som er relativt ny når det kommer til smarttelefoner. LG kom ut med Optimus 2X noen måneder tilbake, med 2X tydelig indikerer at den har en dual core prosessor. den mest merkbare forskjellen mellom følelsen og Optimus 2X er deres skjermer. følelsen har en litt større 4. 3 tommers skjermen sammenlignet med 4 tommers skjerm av Optimus 2X. Men synes IPS skjermen på Optimus 2X å gi overlegen ytelse. Den har bedre innsynsvinkel og kontrast i forhold til S-LCD -skjerm på Sensation.
Tross for dem begge å ha dual core prosessorer, er deres brikkesett ganske annerledes. HTC bruker brikkesettet fra Qualcomm med en modifisert A8 -prosessor som er klokket til 1. 2GHz. på den annen side, går Optimus 2X med Tegra 2 -brikkesettet fra Nvidia med en 1Ghz A9 prosessor. fleste benchmarks sette Sensation på en solid ledelse, men det er et par benchmarks hvor Optimus 2X er i ledelsen. En annen fundamental forskjell er i minnet. Følelsen har en minimal mengde internt minne, men leveres med en 8GB minnekort. I kontrast, ikke Optimus 2X ikke leveres med et minnekort, men har allerede 8 GB internt minne. det virker som om Optimus 2X har bedre tilnærming som du enkelt kan utvide den med et annet minnekort.
kameraene av sensasjon og Optimus 2X er ganske jevnt matchet, bortsett fra. et par forskjeller den første er den høyere oppløsningen av fronten mot kamera av Optimus 2X, en. 3 megapiksler for Optimus 2X og 0. 3 megapiksler for følelsen. Men har følelsen fordel når det kommer til blitsen som det har to LED- pærer i forhold til bare én i Optimus 2X.
Oppsummering :
en følelsen har en større skjerm enn Optimus 2X
2 Sensation -skjermen har dårligere innsynsvinkel enn Optimus 2X skjermen 3. følelsen bruker et brikkesett fra Qualcomm mens Optimus 2X benytter et brikkesett fra Nvidia
4. følelsen er avhengig av et minnekort mens Optimus 2X er avhengig av internt minne
5. Optimus 2X har en bedre front mot kamera enn Sensation
6. Følelsen har doble LED-lampen blinker mens Optimus 2X bare har en
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------