Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom HTC sensasjon og HTC Inspire 4G

HTC har vært en figurativ maskingevær av Android-telefoner i løpet av de siste par årene. To av sine nyere modeller er følelsen og inspirere 4G. Være bare tre måneders mellomrom, det virker som det synes å være ikke mye forskjellig mellom de to. og det virker sånn ved første øyekast. Men, er den viktigste forskjellen mellom følelse og Inspire 4G under panseret, The Inspire 4G er utstyrt med Snapdragon brikkesett med en 1Ghz prosessor, som var cutting edge omtrent et år eller så siden. Men nå er single core prosessorer regnet sub-par. Følelsen har forbedret Snapdragon brikkesett med en dual core prosessor, som er klokket til en enda høyere en. 2GHz. GPU av brikkesett har også blitt forbedret for raskere grafikk.
bedre hardware av HTC Sensation ville bli sikkert gjenspeiles når du bruker enheten som du vil få raskere respons og mindre hyppige forsinkelser. Men det mest konkrete effekten av mer prosessorkraft er evnen til å spille inn videoer på en høyere oppløsning. Mens både følelsen og inspirere 4G har identiske kameraer, er bare den følelsen i stand til å spille 1080p video. The Inspire 4G er bare i stand til å ta opp i 720p som det er hva det CPU er i stand til.
Andre forskjeller mellom følelse og Inspire 4G er utelatelse av en front mot kamera i sistnevnte. Dette betyr at kun Sensation, og ikke Inspire 4G, kan gjøre videosamtaler. fronten vendt kameraet kan også brukes til å ta forfengelighet skudd og i andre applikasjoner også. slutt bestemte HTC at internminnet er egentlig ikke så viktig lenger siden minnekortet tilbyr en rikelig mengde lagringsplass. Mens Inspire 4G har 4G internt minne suppleres av en 8GB minnekort, har Sensation å stole mer på 8GB minne kortet som sitt interne minnet er forminsket til bare 1 GB.
Selvfølgelig, med bedre specs kommer en økt prislapp Men for en mye raskere prosessor, synes det å være verdt det
Oppsummering :
en sensasjon har mer prosessorkraft enn Inspire 4G
to. den følelsen er i stand til å spille 1080p video mens Inspire 4G kan bare spille 720p video
tre. Den Sensation har en front mot kamera mens Inspire 4G ikke
4. Den Inspire 4G har mer innebygget minne enn Sensation
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------