Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom FBI og CIA

Mens Central Intelligence Agency avtaler med internasjonale spørsmål, London Federal Investigation Bureau med innenlandske problemer.
CIA er et byrå som samler informasjon internasjonalt som er relevante for U. S nasjonal sikkerhet. The Central Intelligence Agency evaluerer den innsamlede informasjonen internasjonalt og kan ta tiltak hvis de mener at sikkerheten for landet står på spill. CIA har sine sentrale kontorer i Virginia, og virksomheten drives gjennom de ulike CIA-agenter over hele verden. CIA-agenter kan også samarbeide med etterretningsorganisasjoner i andre land.
The Federal Bureau of Investigation er den fremste nasjonale politimyndigheter i USA. FBI omhandler i hovedsak innenlands intelligens og de arbeider for å stoppe eventuelle trusler som oppstår i landet. ? Det beskytter og forsvarer USA mot terrorister og utenlandske etterretningstjenester trusler. FBI hjelper også det lokale politiet i håndtering av store saker. forekommende i landet den håndterer alle store forbrytelser, inkludert mord, mellomstatlige forbrytelser og kidnapping. <- ! adsensestart->
Dersom CIA ønsker noe informasjon relatert til enhver person i Amerika, FBI tjenestemenn samle relevant informasjon. I dette tilfellet ? CIA ikke direkte involvere i etterforskningen. CIA har ingen jurisdiksjon over aktiviteter som skjer i USA, men FBI gjøre. Når sammenlignet med CIA, har FBI et bredere spekter av oppgaver. Bortsett fra håndtering innenlands etterretning, FBI har også kontorer utenlands som hjelper med å samle informasjon
tross forskjellen mellom Federal Bureau of Investigation og Central Intelligence Agency, er de to etatene kjent for å arbeide sammen til beste for landet og folket.

type="skjult "! /> <- Session data->
<- Session data->

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------