Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom xbox 360 4GB og xbox 360 250GB

Xbox 360 er en meget vellykket gaming plattform fra Microsoft. Den kommer i varierende modeller med forskjellig kapasitet harddisker i dem. En mer særegen modell av Xbox 360 er det 4 GB -modellen i motsetning til 250GB Xbox, denne modellen ikke har en harddisk. stedet, har det 4 GB flashminne flashminne har flere fordeler fremfor harddisker, som inkluderer raskere leste priser ,. lavt strømforbruk, lav støy, og nesten ingen varmeutvikling. Men de fleste store ulempen til Flash -minnet er at det er ganske dyrt. Så kan bare små kapasiteter brukes.
Den åpenbare fordelen du får med 250 GB Xbox er kapasiteten. Med mediefiler som filmer, musikk og spill blir større og større, er 4GB bare ikke nok til å holde enda et par spill. Lagre spill på harddisken tilbyr også lasting fordeler i forhold til lasting dem fra plater som harddisker er raskere enn optiske stasjoner. det er også svært liten risiko for media skade når du lagre spill på harddisken. En annen ulempe med å velge for 4GB Xbox er inkompatibilitet med noen spill. Ett spill med en rapportert inkompatibilitet er Halo Reach. Selv om spillet spiller i meste går inn Coop ville resultere i en feilmelding om behovet for en harddisk. Et annet spill er Burnout, som også trenger et hardt kjøre for å spille ordentlig.
Heldigvis er det et middel for dem som allerede har eller planlegger å få en 4GB Xbox. Den har en harddisk bukt inni der du kan installere en separat innkjøpt hardt kjøre fra Microsoft. Dette er bra for folk som ikke er helt sikker på om Xbox er for dem. Det gir muligheten til å kjøpe trinnvis ; kjøpe den nakne modellen, så får harddisken når du føler at du faktisk trenger den, men for de som er virkelig i spill, er det ingen grunn til å ikke få 250GB Xbox OUTRIGHT.
Oppsummering :
1. 250GB Xbox bruker en harddisk mens 4GB Xbox bruker flash -minne
2 250 Xbox lar deg lagre flere spill og andre medier i forhold til 4GB Xbox
tre. den 4GB Xbox har noen problemer med noen spill som den 250GB Xbox ikke har
4. Den 4GB Xbox har en harddisk bukt og kan oppgraderes med en harddisk til å være akkurat som den 250GB Xbox
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------