Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom Sony Ericsson Xperia arc og Xperia Play

Sony Ericsson er den armen av Sony som designer og produserer telefoner. Gitt at Sony også produserer spillkonsoller som Playstation og Playstation Portable, det var bare et tidsspørsmål før de skape en enhet som fusjonerer gaming og mobilkommunikasjon sammen. Hovedresultatet av dette er det Xperia Play, som ble avduket sammen med Xperia Arc. Selvfølgelig er den største forskjellen mellom Xperia Arc og Xperia Play den sistnevnte satsing på spill.
Den mest åpenbare hint til dette er inkluderingen av en dedikert spill pad som er konfigurert ganske mye som det du får på PSP Go. Dette er unikt for Xperia Spill som av nå som alle andre skyveknappen telefoner har tastaturer. grunn av inkludering av spillet puten, er Xperia Play omtrent dobbelt så tykk som Xperia Arc, og tyngre med nesten halvparten. skjermen på Xperia Play er heller ikke så stor som det av Xperia Arc, men med bare en femtedel av en tomme. skjermen er fortsatt større enn de fleste smarttelefoner på markedet i dag. Spesielt for Xperia Play, har Sony optimert en rekke av den opprinnelige Playstation -spillene. Med minst 50 spill å velge mellom, og forhåpentligvis mer over tid, gir dette gamle timere litt nostalgi og yngre spillere sjansen til å spille gamle favoritter.
det er også visse forskjeller mellom Xperia Play og Xperia Arc når det kommer til sine kameraer. for det første, har Xperia Play kameraet en lavere sensor oppløsning sammenlignet med Xperia Arc. Siden de to kameraene har sannsynligvis de samme komponentene, kan vi forvente at Xperia Arc til å produsere bedre bilder enn Xperia Play. Hva Xperia Play har over Xperia Arc er en front mot kamera, som kan brukes til videosamtaler. Dessverre har funksjonen vært begrenset til WiFi -tilkoblinger og ikke over 3G.
Oppsummering :
en Xperia Play og legger vekt på pengespill, mens Xperia Arc ikke
2 Xperia Play har dedikert spillkontroller mens Xperia Arc ikke
3. Xperia Play er mye større og tyngre enn Xperia Arc
4. Xperia Play har en litt mindre skjerm enn Xperia Arc
fem. Xperia Play er i stand til å kjøre gamle Playstation -spill, som Xperia Arc ikke kan
6. Xperia Play har en lavere oppløsning enn Xperia Arc
7. Xperia Play har en sekundær kamera mens Xperia Arc ikke
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------