Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom HTC Desire S og Samsung Galaxy ess

Konkurransen med Android -telefoner pågår ikke bare på den øvre enden av markedet, men også nær bunnen der kjøperne er mer følsomme for prising og ønsker mer bang for buck sin. Ønsket S fra HTC og Galaxy Ace fra Samsung både imøtekomme dette markedet. det er en rekke forskjeller mellom Desire S og Galaxy Ace og den starter med skjermstørrelsen. The Desire S -skjermen er litt større ved 3. 7 inches i forhold til tre. 5 tommers skjerm av Galaxy Ace.
Når det gjelder kameraet, er de to utstyrt med sensorer av samme 5 megapiksler oppløsning. Bilder kan synes å være av tilsvarende kvalitet, men når det kommer til filmer, har Desire S en klar fordel. Ønsket S er i stand til innspillingen 720p video, som synes å være et minimum med de fleste smarttelefoner. i motsetning kan Galaxy Ace kun lagre ved QVGA oppløsning eller 320x240. The Galaxy Ace også mangler en front mot kamera, som vanligvis brukes til videosamtaler. VGA-kameraet på Desire S ikke kan være mye, men det får jobben gjort. Manglende evne til Galaxy Ace skyldes at ytelsen til prosessoren som er ansvarlig for å behandle hver ramme, og blande det sammen til en video. The Galaxy Ace bare har en 800MHz prosessor kombinert med den eldre MSM7227 brikkesett og Adreno 200 GPU. Ønsket S forbedrer omtrent alle aspekter med en 1Ghz prosessor, en MSM8255 brikkesett, og Adreno 205 GPU. maskinvaren på Desire S kan ikke konkurrere med nyere smarttelefoner med dual core prosessorer og overlegen GPUer.
Endelig er det interne minnet i Desire S litt mer enn det interne minnet i Galaxy Ace, med en. 1GB og 158MB henholdsvis De Galaxy Ace leveres med en 2GB minnekort, slik at kosttilskudd minnet trenger av litt. Minnekort på 4GB eller enda flere er ganske enkelt og billig å komme med.
Oppsummering :
1. Desire S har en litt større skjerm enn Galaxy Ace
2 Desire S er mye bedre på videoopptak enn Galaxy Ace <. br /> 3. The Desire S har en front mot kamera mens Galaxy Ace er ikke
4. The Desire S er drevet av en raskere brikkesett enn Galaxy Ace
5. Ønsket S har mer internminne enn Galaxy Ace
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------