Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom HTC Desire S og HTC Desire HD

Ønsket fra HTC er en smarttelefon som har gått gjennom en rekke revisjoner i løpet av et par år. De nyeste versjonene inkluderer Desire HD og Desire S. Når du undersøke Desire S, kan du enkelt utlede at det er bare en nedskalert versjon av Desire HD. for det første er det Desire S mindre enn Desire HD og selv vekten er 20 prosent prosent mindre.
selvfølgelig begrenser en mindre ramme den maksimale størrelsen på skjermen som du kan putte i. I forhold til fire. 3-tommers skjerm av Desire HD, den Desire S idrett en større-enn-gjennomsnittet tre. 7-tommers skjerm. Hjelper det også at lysten S klarer å beholde andre aspekter ved Desire HD -skjermen, inkludert 480x800 oppløsning og gorilla glass for å beskytte det. Når vi ser på kameraer av disse to, vår fradrag fortsatt gjelder. I stedet for den 8 megapiksler snapper at du ville finne på Desire HD, kommer Desire S bare med et 5 megapiksel kamera. det kan ikke være så god når det gjelder stillbilder, men det er på linje når det gjelder video -opptak. Ønsket S gjør delvis opp for sin nedgradert kamera med tillegg av en front-mot kamera for videosamtaler. Det er ingenting å rope om, men likevel mye bedre enn Desire HD som ikke har noen.
Både Desire S og Desire HD ble bygget med en minimal mengde internt minne som klart ikke vil være nok. Desire HD har en liten fordel fordi det sendes ut med en 8GB minnekort i esken. det er bra for dem som ikke har noen reservedeler minnekort. Men for dem som allerede eier en rekke minnekort, er reduksjonen i kostnadene sannsynligvis mer ønskelig.
Oppsummering :
1. Desire S er en nedskalert versjon av Desire HD
2 Desire S er mindre og lettere enn den. Desire HD.
tre. The Desire S har en mindre skjerm enn Desire HD.
4. The Desire S har en lavere oppløsning enn Desire HD.
fem. Ønsket S har en sekundær kamera mens Desire HD ikke.
6. The Desire S sendes ikke med ett minne kortet som Desire HD gjør.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------