Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom BlackBerry OS 6 og BlackBerry OS 6 . 1

Blackberry OS 6. 1 er populært kjent som den oppdateringen som vokste altfor stor. Det var opprinnelig en mindre oppdatering av fremtredende Blackberry OS 6, men listen over endringer holdt vokser og vokser. Selv om det opprinnelig ble kalt Blackberry OS 6. 1, Blackberry endelig annonsert at det skal være Blackberry OS 7 under lanseringen. for ordens skyld konsistens, la oss holde å henvise til det som Blackberry OS 6. en.
Et par nye funksjonene i Blackberry OS 6. en er HD-videoopptak og NFC. HD-videoopptak sannsynligvis ikke trenger noen nærmere forklaring som nesten alle smarttelefoner i dag tilby det til en viss grad. NFC, eller Near Field Communication, er en relativt ny teknologi som tar sikte på å erstatte kredittkort og bare krever at brukeren til å bringe sin telefon i nærhet til en sensor for å betale for kjøpene. Denne funksjonen er allerede omtalt i Googles Android. Når det gjelder ytelse, Blackberry OS 6. en ikke skimp. Den første forbedringen er i grensesnittet. kalles Liquid Graphics Interface, er det en stor revolusjonere av det gamle grensesnittet Blackberry OS 6. Den integrerer også berøringsskjermkapasitet å gjøre opplevelsen mer naturlig. Den andre forbedringen er i nettleseren. Nettleseren på Blackberry OS 6. 1 er betydelig raskere, drevet av bedre hardware som trengs av Blackberry OS 6. en. Den nye nettleseren også inkorporerer nye funksjoner som 5 HTML, en forbedret Java motor, og mer omfattende støtte for funksjoner som knipe for å zoome. Igjen, disse funksjonene er allerede vanlig i andre smarttelefoner. Så Blackberry OS 6. 1 er bare å spille catch- up med resten av verden.
Noe verdt å notere er at Blackberry OS 6. 1 ikke tilbyr arv støtte. Så bare nye enheter er i stand til å kjøre dette nye operativsystemet. eldre enheter kjøre som Blackberry OS 6, selv de som ble sluppet rett før det nye operativsystemet, ville ikke være i stand til å oppdatere denne er sikkert ikke gode nyheter for dem som nylig har fått sin Blackberry
Summary. :
en. Blackberry OS 6. 1 er faktisk kjent offisielt som Blackberry OS 7.
to. Blackberry OS 6. En er i stand til HD videoopptak mens Blackberry OS 6 ikke kan.
Tre. Blackberry OS 6. 1 støtter NFC mens Blackberry OS 6 ikke.
4. Blackberry OS 6 1 grafikk er forbedret sammenlignet med Blackberry OS 6
5 Blackberry OS 6 1 har en forbedret leser over Blackberry OS 6.
6. Blackberry OS 6. 1 ikke tilbyr arv støtte for enheter som kjører Blackberry OS 6.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------