Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom truvia og stevia

Mennesker med en søt tann har vanskeligheter å avstå fra å spise noe søtt. Er deres smaksløker allerede er programmert til himmelske desserter, godteri, sjokolade, og så videre og så videre. Sweets vil alltid være en del av deres liv.
for folk som er diabetiker, søtstoffer er vennene deres i livet. Det hjelper dem bud farvel til bland smaker pluss opprettholde sin craving for sødme. Et utvalg av det enorme utvalget av søtstoffer i markedet er truvia og stevia. Hva kan være forskjellene?
å begynne med, er truvia en branded søtningsmiddel. Denne type søtningsmiddel er delvis består av stevia, og da hovedsakelig laget av en naturlig sukker alkohol. Dette naturlige sukkeret alkohol er Erythritol. Dette Erythritol har mange positive fordeler. Først, det gjør det ikke inneholder noen kalorier, som betyr at det er flott for de som er på diett. det andre, dette kjemikaliet ikke ha en side effekt på blodtrykket. tredje er det tann vennlig som det ikke fører til tannråte. til slutt kan du bruke denne for livet, og det vil ikke skape noen bivirkninger. på den annen side, er stevia en plante. Dette anlegget kom fra Sør-Amerika. Hovedkomponentene er utdrag fra bladene på stevia planten pluss steviosides. Disse er de viktigste ingrediensene i søtstoffer. Smaken er søt. Det er også en lakris slags smak. den negative vurdering om stevia er dets bivirkninger. det første er det ikke diabetiker vennlig. det reiser blodsukker. Det har en effekt på det. Dermed er det ikke tilrådelig for bruk av diabetikere Stevia er 300 ganger søtere enn sukker, så tenk det.
Stevia kan være i form av et pulver, krystall, eller flytende form. Truvia er tilgjengelig i krystall form.
Disse søtstoffer kan hjelpe diabetikere i sine krav for en søt smak, men sannheten er, utrydde karbohydrater og andre komplekse former for sukker vil virkelig bidra til å stabilisere glukose og mindre behov for insulin for Type- 2 diabetes
Oppsummering :
en Stevia og truvia er begge søtstoffer.
to. truvia består av stevia og Erythritol mens stevia er bygd opp av
utdrag av stevia blader pluss steviosides.
tre. Truvia ikke har en effekt på blodsukker og blodtrykk,
men stevia sies å ha bivirkninger.
4. Truvia er søt, men stevia, bortsett fra å være søt, har en lakris
smak.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------