Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom robotyrannus og roboreptile

Robotyrannus og Roboreptile er leker produsert av et leketøy firma som heter WowWee, Ltd. Både Robotyrannus og Roboreptile er klassifisert som robot leker som er basert på dyr. Begge lekene er i stand til bevegelse og ansette nesten samme design og egenskaper, en grunn til at noen forbrukere ofte forveksler den ene fra den andre.
til tross for navnet, er det mange likheter som Roboreptile og Robotyrannus dele med hverandre. Både robot leker ble utgitt i andre halvdel av 2006 og var populære som gaver til barn og voksne i mange anledninger.
Begge leker har de samme egenskaper:
Avansert teknologi preget av kunstig intelligens
Uavhengig og biomorphic bevegelse som å gå, skrikende, og kjører Leken er også i stand til hopping.
Movable og fleksibel hals og hale.
avansert sensorteknologi som omfatter infrarød, berøring og lyd sensorer plassert på ulike deler av leketøy kropp. sensorene tillate leketøy å oppdage sine miljømessige omgivelser og en annen tilstedeværelse som kjæledyr, mennesker og livløse objekter. Den infrarøde sensoren gjør at leketøyet for å unngå hindringer og registrerer bevegelser fra sin setting trykksensoren reagerer på de menneskelige stimuli mens de soniske sensorer reagerer på lyder fra omgivelsene
Begge har fem moduser-. Autonomous ( standard), Direct Control, Program, Guard, og Sleep-. og tre moduser ( sulten eller standardmodus, fornøyd og Hooded )
Hver robot er kommer med en infrarød fjernkontroll som fungerer som mat stimulans for roboten.
Roboreptile og Robotyrannus er drevet av den samme Li -Ion type batteri. Leken slår seg på egen hånd via sin dvale
Dimensjonene er også de samme. Høyden er 10 8 inches (. 27 4 cm ), bredden er 12 år. 1 inches ( 30. 7 cm. ), er dybden 33. 2 inches (84. 3 cm. ), og vekten er 3 pounds (1. 4 kg. ).
Hver pakke inneholder leketøy, en hette tilbehør, fjernkontrollen, og bruksanvisningen for modellen, men det er klare forskjeller mellom de to robotene
Robotyrannus har registreringsnummer Varenummer 8063 mens Roboreptile har identifikasjonskode Varenummer 8065.
Robotyrannus har noen overfladiske forskjeller fra Roboreptile. Den tidligere har fire horn på hodet, fem pigger nedover halsen og en dorsal sailfin på baksiden. Den Roboreptile mangler alle disse ekstra designene. Utseende er den største forskjellen, og den mest merkbare forskjellen mellom de to lekene.
også har det vært et problem med etiketten Robotyrannus. det har blitt utgitt, og i det navnet i Storbritannia og Canada. imidlertid har det blitt sluppet i USA som Roboreptile og en RadioShack eksklusive.
Robotyrannus, som en variant av Roboreptile, noen ganger ikke regnet eller anerkjent som en av de produkter av leketøy selskapet som gjorde det. Det er også klassifisert under Roboreptile navn.
Roboreptile og Robotyrannus er tilgjengelig i forskjellige farger og kan kjøpes fra leketøysbutikker, nettbutikker og auksjon nettsteder er det leker gradert for barn i 6 år og eldre
Oppsummering :
1. Robotyrannus er identifisert som Item # 8063 mens Roboreptile har identifikasjonskode Item # 8065.
to. Robotyrannus har forskjellige fysiske egenskaper fra Roboreptile. Den Robotyrannus har horn på hodet, pigger på halsen, og en dorsal seil fin på baksiden mens Roboreptile har ingen ekstra stas eller utsmykning ;
3 det er også forskjeller i markedsføringen navn begge leker Robotyrannus er utgitt under sitt opprinnelige navn til to land-Storbritannia og Canada, mens det ble utgitt i Forener. stater som Roboreptile. Roboreptile har ingen konvertering av navnet da det ble lansert i markedet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------