Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom pokemon rød og pokemon blå

Dataspill har blitt enormt populært de siste femten årene eller så De fleste er laget av japanske programmerere, og to av de ledende videospill er utgitt av Nintendo ,. Mario og Pokemon serien av dataspill.
Pokemon er en sammentrekning av japansk merke Pocket Monsters og refererer til Nintendo Role Playing game ( RPG ) som ble skapt av Satoshi Tajiri. det ble først utgitt som et spill for game Boy men har nå blitt verdens nest mest vellykkede video spill basert franchise.
videospillet innebærer utpeking av aktører som Pokemon trenere og gis tre Pokemon å trene med mål om å konkurrere mot andre Pokémon og Pokémon trenere for å bli Pokemon Master.
Det er en serie som frigir spill i par med hvert spill inneholder små forskjeller. en forbedret versjon av det originale spillet er sluppet etter noen år fra den opprinnelige utgivelsen. det startet med utgivelsen av Pocket Monsters Rød og Grønn i 1996 i Japan. en forbedret remake ble deretter gjort, Pokémon Red og Blue. Pokemon Rød er den første i rekken av Pokemon spillene. Det er preget av sin røde nyanse, og spillet starter på Pallet Town hvor spilleren møter professor Oak som tilbyr spilleren tre forrett Pokemon.
Dette er også hvordan spillet starter i Pokemon Blue; forskjellen ligger i karakterene i Pokémon Blue er det vanskelig å fange Pokemon slik at spilleren har til å handle med spillere av Pokemon Red Noen Pokemon utvikler seg og. blitt kraftigere bare gjennom handel.
grafikken og lyden av Pokemon Blå er mer avansert enn med Pokemon Red fordi det er mer lik den animerte serien. Den presenterer alt på en antenne måte. Pokemon Red er mer tilgjengelig for nye spillere, skjønt, og det har den mest grunnleggende tomten med en bedre bildefrekvens.
Mens Pokemon Red har en rød fargetone, Pokemon blue har en blå nyanse, naturligvis. Pokemon blue har en meget tilfredsstillende kamp og utforskning spill mønster. tilbyr steder, bygninger og landskap som har forskjellige størrelser og mønstre.
Oppsummering :
en Pokemon Rød er den første i Pokemon spillserien mens Pokemon Blue er en forbedret versjon av Pokemon Green.
to. Pokemon Red har en rød nyanse når Pokemon Blue har blå.
tre. Begge spill starter på samme sted, møte med de samme figurene, og velge tre forrett Pokemon. 4. Men i Pokemon Blue er det vanskelig å fange Pokemon, så de må bli handlet med spillerne av Pokemon Red.
fem. Pokemon Blue er mer lik den animerte serien som kan sees på TV mens Pokemon Red er ikke.
6. Pokemon Blue har mer avansert grafikk som har en oversiktsvisning av spillets karakterer mens Pokemon Red har bedre bildefrekvens.
7. Mens Pokemon Rød har den mest grunnleggende tomten, har Pokemon blå en mer intrikat en gir spillere med en kamp og utforskning mønster som er tilfredsstillende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------