Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom motorola atrix 4G og Apple iPhone 4

Når det gjelder smartphones, full touch skjermer synes å være den mest populære. Denne populariteten ble i utgangspunktet startet av iPhone. Nå i sin fjerde versjon, er det nå en rekke smarttelefoner med samme grunnform. en av disse telefonene er det Atrix 4G fra Motorola. en av forskjellene mellom Atrix 4G og iPhone 4 er størrelsen på skjermen. mens iPhone 4 kun har en 3. 5-tommers skjerm, Atrix 4G ups dette til 4 inches. tross en større skjerm, er det Atrix 4G ikke så mye større og tykkere enn iPhone 4.
En mer viktig, men mindre tydelig, forskjell mellom Atrix 4G og iPhone 4 er prosessoren som driver enheten. Atrix 4G drives av en dual core prosessor, mens iPhone 4 har en 1GHz enkelt kjerne prosessor som er underclocked ned til 800MHz. Dette er ganske viktig når du vurderer de operativsystemene som de bruker.
Atrix 4G bruker Android, og den ekstra prosessorkraft kan komme i svært hendig fordi Android implementerer ekte multitasking. med iOS av iPhone 4, er multitasking begrenset til noen få utvalgte apps. Hvis du ønsker å bytte apps, er den nåværende stoppet og ikke lov til å kjøre i bakgrunnen. Apples rasjonale bak dette er å unngå bogging ned CPU med mange åpne programmer for å hindre for tidlig drenering av batteriet som CPU ville forbruke mye mer strøm når det er under en tung belastning. kameraene i Atrix 4G er nær identisk med den av iPhone 4. den eneste forskjellen mellom dem er muligheten til å spille 1080p video. den Atrix 4G er i stand til det, men iPhone 4 kan bare gjøre 720p. Dette er igjen knyttet til lavere prosesseringskapasitet på iPhone 4 prosessor.
Endelig er det en liten forskjell når det kommer til lagringskapasitet. IPhone 4 kommer i 2 modeller med 16 GB og 32 GB. minnekapasiteter den Atrix 4G kommer bare i en 16 GB-modellen, men gir et minnekortspor, slik at brukeren har frihet til å utvide lagringskapasiteten når han trenger å
Summary:
1. den Atrix 4G har en større skjerm enn iPhone 4.
to. den Atrix 4G har en dual- core prosessor, mens iPhone 4 har en single-core prosessor.
tre. Den Atrix 4G kjører på Android, mens iPhone 4 går på Ios.
4. Den Atrix 4G har et minnekortspor, mens iPhone 4 ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------