Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom mel og cornstarch

I matlaging og baking verden, mel og cornstarch er to av de mest vitale ingredienser i matlaging. Både mel og cornstarch er stivelse, og begge er brukt på samme måte som fortykningsmidler i mange typer sauser i mange retter.
Cornstarch, som det navnet tilsier, er en stivelse laget av mais. den stivelse er et fint, hvitt pulver mel som kom fra den hvite hjertet av mais som også er kjent som endosperm. den andre navn på maismel er maismel. på den annen side er mel laget av hvete, og er den tradisjonelle fortykningsmiddel.
Cornstarch er en ren stivelse sammenlignet med mel. Grunnen til dette er fordi mel inneholder gluten. Mangelen på gluten i maismel gjør det mer effektivt i jevning i forhold til mel. faktisk, cornstarch har dobbelt så fortykkelse makt i forhold til det motsatte stivelse. gluten nærvær i mel gjør det mindre effektivt.
Siden cornstarch har dobbelt så jevning strøm sammenlignet med mel, mengden av cornstarch er vanligvis er halvparten i forhold til mengden av melet i en gitt oppskrift. En annen fordel med maismel enn mel er at cornstarch ikke skaper vanligvis klumper mens klumper er tydelig når du bruker mel. Cornstarch blandingen heller ikke legge noen smak til basen og ikke maskere ingen smak eller smak. som en blanding, blander cornstarch blandingen lettere i forhold til mel kombinasjonen. blandingen også ikke absorberer væske inntil den koker. cornstarch som et fortykningsmiddel produserer en klar og lys skinne eller glans til sausen mens mel blandingen vil legge til en hvit, ugjennomsiktig, og overskyet utseende. Den cornstarch blandingen brukes for meieri -baserte sauser som sauser og sauser mens mel blandingen brukes i hvite eller krem supper. Mel blandingen kan også brukes som en Roux der mel og fett er satt sammen.
en annen bemerkelsesverdig forskjell mellom cornstarch blandingen og mel blandingen er temperaturen i vannet cornstarch blandes med kaldt vann fordi stivelsen får klumpete hvis varmt vann tilføres i kontrast mel er blandet med varmt vann. Begge blandinger kan legges til sausen basen eller suppe etter kombinere de tørre og våte ingredienser. Det er også viktig å merke seg at cornstarch blandingen ikke bland godt med all slags syre i flytende form.
Både cornstarch og en mel blanding kan være gjenstand for tynning. Når dette skjer, et par faktorer er i spill. Det blandingen kan ha ulike mengder væske og tørre ingrediensen ( enten det er cornstarch eller mel ). vanligvis er mengden av væske mindre i forhold til den tørre stivelse. Dette kan ordnes være å legge mer varmt eller kaldt vann, avhengig av type stivelse eller fortykningsmiddel. En annen faktor kan være et overskudd av andre ingredienser som sukker, fett og syre. Overdreven omrøring kan også bidra, samt frysing av blandingen.
En annen sak er om klumper i begge blandinger. de to løsninger for å avhjelpe situasjonen er å sette blandingen i en blender og ha maskinen blande ingrediensene jevnt mens du bruker en sil og anstrengende kan også være en annen pålitelig metode
Summary :
. 1. Både cornstarch og mel er fortykningsmidler for mange sauser og supper.
to. cornstarch blandingen har en fordel av å ha dobbelt så jevning strøm sammenlignet med mel. gluten i mel gjør det mindre effektivt.
tre. Det cornstarch tilsettes kaldt vann mens melet er blandet med varmt vann.
4. cornstarch fuktighet produserer en skinne eller bortforklare mens mel blandingen etterlater en ugjennomsiktig og overskyet utseende.
5. Cornstarch er laget av mais mens mel er laget av hvete.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------