Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom lys og mørke mais sirup

akkurat det navnet i seg selv tilsier, er mais sirup en flytende form derivat for cornstarch-en slags mat sirup spesielt laget av mais som inneholder varierende mengder maltose, glukose, og høyere oligosakkarider. noen av mais sirup viktigste formål er: oppmykning av mat tekstur, forebygging av krystallisering av sukker, legge volum, og forbedring av smak
begrepet sirup brukes også synonymt med glukosesirup, siden. glukosesirup viktigste ingrediens er også cornstarch. Sirup er gradvis så søt som sukker som deretter gjør det mulig å erstatte søtstoffer i de fleste oppskrifter
sirup kommer i to hovedformer-. Lys sirup og mørke mais sirup Begge kan ha samme funksjonene og kan vanligvis brukes om hverandre.
for å holde dem kjemisk stabile, både lys sirup og mørke mais sirup inneholder en balansert mengde dekstrose, fruktose, malt, og glukose, men mais sirup gjør ikke ha en begrenset holdbarhet ( hvor lang tid som mat, drikke, medisin, kjemikalier, og mange andre lett bedervelige elementer er gitt før de anses uegnet for salg, bruk eller forbruk). Lys sirup er vanligvis brukt til godteri og dessert å lage. Det er en blanding av mais sirup selv med høy fruktose mais sirup ( en mer løselig, søtere versjon av mais sirup som brukes til å erstatte sukker, sukkerrør, og honning ) som øker sin sødme. lys sirup er også smaksatt og krydret med vanilje og salt. Moderat søt i smaken, synes lys sirup å være klar og fargeløs. det kan også bli kalt hvit mais sirup. i tilfelle av mais sirup, refererer lys til skygge av fargen, men det blir ofte forvirret av folk å være Lite eller andre feilstaving betyr reduserte kalorier som er galt. Lys sirup har ingen signifikant forskjell med mørk sirup i forhold til næringsinnhold.
På den annen side, mørk sirup, fra navnet, kommer i en dyp brun farge og er litt søtere og har en mye sterkere selvsikker smak enn lys sirup. Mørk mais sirup er en slags sirup med en liten mengde av en type molasses kommer fra sukkerrør som kalles refiners 'Choice sirup. Den inneholder også karamell smak, natriumbenzoat ( konserveringsmiddel ), salt, og karamell farge.
Når man går til dagligvarehandel eller supermarkedet for å kjøpe korn sirup, er det feil å få en lys sirup for tunge søtningsstoffer formål alltid begått. Merk at mørke og lyse mais sirup har varierende oppskrifter som de dress og bør derfor skilles klart fra hverandre.
Begge kan brukes i å lage godteri og andre desserter. Når en tar sikte på å opprettholde konsistens på maten, likevel, må tykkelsen på sirup å bli vurdert. nivået av sødme bør også være en faktor i å velge mellom de to. Lyset mais sirup er vanligvis lettere å bli blandet med andre smaker enn mørk sirup.
Dessert kjennere tyder på at lys sirup kan brukes til å erstatte hvitt og brunt sukker. På den annen side mørk sirup kan erstatte karamell vel
Oppsummering :
en lys sirup og mørke mais sirup fungere på samme måte som søtstoffer og kan brukes om hverandre
. 2 Light mais sirup er klar og har fargeløst farge, slik at det kan også bli kalt hvit mais sirup mens mørk sirup vises mørk brun.
tre. Mørk mais sirup er søtere og har mer selvsikker smak enn lys sirup.
4. Lys sirup kan erstatte sukker mens mørk sirup kan erstatte karamell.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------