Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom løk og scallions

Grønnsaker er ganske vanskelig å spise når vi var unger. Barn og selv voksne voksne ikke engang spise grønnsaker. Smake Noen grønnsaker forferdelig når kokt skikkelig, for eksempel bitter gourd. Disse grønnsakene er imidlertid svært sunt at de vil hindre deg i hjertesykdommer og kreft. Så det likevel bedre å velge grønnsaker enn rødt kjøtt og fete, umiddelbare måltider.
To av de best smaker grønnsaker er løk og scallions Hva kan være forskjeller har scallions mange navn som : ? grønn løk, vårløk. Grønne sjalottløk eller løk pinner. Slekten oss allium og arten varierer. Onion, derimot, er også kjent som en pære løk eller hage løk. Dens slekten er Allium, men specie er Allium cepa eller A. cepa som det er andre arter av løk under Allium som A. Fistolosum eller japansk løk og A. Proliferum eller egyptisk løk. det avhenger av arten.
når det gjelder utseende, trenger scallions ikke danner pærer når de når modenhet I vestlige land, er det vokst bare som salat løk eller scallion. Det er allerede høstes når det er en liten pære formasjon. Scallions er mindre enn gjennomsnittet løk. Disse blir kokt og søkt mild smak det bringer. Den kan kokes eller kan være bare spist og mikset rå blant salater. Dette er det meste gjort i Asia. Det er også brukt til sauser, smørbrød og karriretter eller bare en vanlig stek grønnsaker.
Onions, derimot, blir høstet når de når sitt fullverdig bulbing. de har mange bruksområder verden over. De brukes først og fremst for sin aroma i matlaging. De har også en sterkere smak enn scallions. Dette grønnsak er mye brukt i land som India, Pakistan og Iran siden løken er grunnleggende ingredienser blant karriretter. i vestlige land, er løk brukes som en siderett til chips og fisk, for eksempel i U K og Australia løk er større enn scallions løk også ?. variere i farge som rød løk som er best for broiling og grilling, den hvite løk som alltid brukes i meksikanske retter, og til slutt, de gule løk som foretrekkes for bruk av det franske folk i sine retter.
Oppsummering :
  1. scallions og løk har ulik art, men begge kom fra slekten Allium
  2. scallions er mindre enn løk og er ikke avhengig til pære før høstes i motsetning til vanlig løk.
  3. scallions har en mildere smak enn løk.
  4. scallions og løk brukes mye i matlaging for ulike retter hele verden.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------