Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom lime og sitron trær

Til ukyndig øye, lindetrær og sitrontrær ser omtrent det samme, bortsett fra når de har modnet frukt som henger på dem. Disse trærne kan både utvikle seg i de samme fylkene og har like figurer generelt farge og tekstur av bark. Likevel er det noen kjennetegn som gjør skillet mellom sitrontrær og lindetrær. Uansett hvilken del av den utviklingsmessige syklusen trærne står i, du kan skille om de er sitron eller lime i så kort som 60 sekunder.
For å skille mellom disse to trær, kan en person ta en titt på størrelse med et tre. En full sikt sitron kan utvikle opptil 20 meter høye med brede grener. A Lime Tree er generelt mer slank og kortere. vanligvis ikke denne type treet ikke vokser mer enn 13 meter på sitt fulleste. Du kan også vurdere bladene av disse trærne. bladene av kalk trær er kortere og avrundet og vanligvis tre til fire inches lang. er bladene fra sitrontrær lange og smale, vanligvis ca fem inches lang. Du kan rive et blad av hvert tre åpne og lukte på dem. En lime blad har en dristig lukten av lime, mens en sitron blad har en veldig mild, sitrus duft. Du må undersøke blomstene fra hvert tre bare hvis de er for hånden. blomster sitrontrær utvikle i single eller par, og er lilla. Leaves av lindetrær vokse i små grupper og er helt hvite. slutt, kan du undersøke frukt hvert tre hvis det er til stede. Sitron frukt er opptatt formet på begge ender, en god del som fotballer, og har en betydelig hud. Lime frukt er mer som en fotball. Det er mer avrundet og inneholder en tynn hud.
Sitrontrær og lime trær, også citron treet, er alle sitrustrær hvor de er svært sensitive mot kalde værforhold gjør dem i stand til å leve passelig i asiatiske land. disse landene har en høy nok mengde varme som kommer fra sola. er frukten av disse trærne rik på kalsium og vitamin C. en lime treet er ofte 6 til 13 meter høy når utvikles og fullvoksen. blomstene kan måle tre inches bare. I løpet av de siste tiårene, er frukten av lindetrær benyttes til å behandle skjørbuk. Skjørbuk er en betennelsestilstand som ligger inne i munnen på grunn av mangel på vitamin C i systemet av en menneskekropp.
En fullvoksen sitron kan måle opptil 20 meter høy, og bladene utvikler seg til ca 4-5 inches. en sitron har antiseptiske elementer som i noen asiatiske land de er vant til å rense sår eller lesjoner med og er også benyttes som et middel for mindre giftstoff. frukten av en sitron treet er typisk avlang eller oval i formen og er større hvis du veier den mot sin familiemedlem, The Lime Tree. Angående deres vitamin komposisjoner i sitt eget respektive frukt, lime inneholde mer vitamin A, mens sitroner inneholder mer vitamin C Lime frukt er i farger grønt mens sitron frukt er i fargen gul Oppsummering :
En. å skille mellom disse to trær, kan en person ta en titt på størrelse med et tre. En full sikt sitron kan utvikle opptil 20 meter høy med brede grener.
2. En lind er generelt slankere og kortere.
tre. bladene av lindetrær er kortere og avrundet og vanligvis tre til fire inches lang. Blader fra sitrontrær er smale og lange, vanligvis ca fem inches lang.
4. En lime blad har en dristig lukten av lime, mens en sitron blad har en veldig mild, sitrus duft.
5 Lemon frukt er opptatt formet på begge ender, mye som fotballer, og har en betydelig hud Lime frukt er mer som en fotball Det er mer avrundet og inneholder en tynn hud.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------