Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom flippen andre generasjon og tredje generasjon

The Flip er et digitalt videokamera som har blitt svært populært på grunn av sin enkelhet. Det gjør omtrent alle til å skyte HD- kvalitet video og overføre den til en datamaskin eller vise det på en skjerm. To versjoner er nå tilgjengelig for Flip Ultra HD, 2. og 3. generasjoner. den tredje generasjon er den siste av de to og har en rekke forbedringer over forgjengeren. One av forskjellene mellom andre og tredje generasjon Flips er mengden internt minne. Den tidligere har bare 4 GB, mens den sistnevnte dobles det til 8GB. Dette er svært viktig som Flip ikke har noe minnekort slot, så du er i utgangspunktet fast med hva enheten har.
en annen forskjell mellom andre og tredje generasjon Flips er deres bildefrekvens. mens begge kameraene kan ta opp i en oppløsning på 720p, kan den andre generasjonen Flip bare gjøre det på en bildefrekvens på 30 bilder per sekund, mens den tredje generasjonen Flip er i stand til en full 60fps. Jo høyere bildefrekvens på tredje generasjon Flip er bedre for fotografering av objekter i bevegelse som det er mindre sannsynlig at lider av uskarphet. Dette er hjulpet ytterligere ved å inkludere bildestabilisering i tredje generasjon Flip. Bildestabilisering bidrar til å utjevne bevegelsen av skyttere hender. Selv om det ikke like bra som med andre kameraer, er det fortsatt nyttig når du ikke har en fast overflate å lene hånden din på. Endelig er den tredje generasjonen Flip mindre, og enda viktigere, slankere enn andre generasjon. Dette øker sin pocketability. Det lett passer inn en lomme eller en veske slik at du alltid være klar når en situasjon som du liker å skyte kommer opp.
Totalt sett er forbedringer i tredje generasjon Flip egentlig ikke banebrytende. Men hvis du kan spare noen ekstra kroner, vil du sannsynligvis sette pris på utvidet minne, samt de andre nye funksjoner som ikke er tilgjengelige. på andre generasjon Flip
Summary :
tredje generasjon Flip har dobbelt så mye minne for andre generasjon Flip
den tredje generasjon Flip kan spille på 60fps, mens andre generasjon kan bare ta opp 30 bilder per sekund
Den tredje generasjonen Flip hsom bildestabilisering, mens andre generasjon Flip ikke
Den tredje generasjonen Flip er mindre og slankere enn andre generasjon Flip
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------