Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom T-Mobile g2x og T-Mobile mytouch 4G

T -Mobile tilbyr telefoner som er merket under deres eget plateselskap. To av disse telefonene som kjører Android er G2x og myTouch 4G. Forskjellene mellom G2x og myTouch 4G er ikke veldig lett synlig ved første, men er ganske viktig når du begynner å bruke enheten. den største forskjellen mellom dem er prosessoren som driver telefonen. G2x har en dual -core prosessor og en mer kapabel GPU som gjør at det å gjøre mye mer. The single -core prosessor på myTouch 4G er ofte nok for de fleste oppgaver, men kan lett overbelastet hvis du har en vane av å ikke lukke programmer og la dem kjøres i bakgrunnen.
En annen vesentlig forskjell mellom G2x og myTouch 4G er de oppløsningene sine kameraer. Den primære kamera av G2x har en oppløsning på 8 megapiksler mens det av den myTouch 4G ligger bare 5 megapiksler. det samme gjenspeiles også med de sekundære kameraer med 1. 3 megapiksler og 0. 3 megapiksler hhv. selvfølgelig ikke oppløsning ikke umiddelbart bety bedre bilder, men det er en av faktorene som påvirker bildekvaliteten. annet kamera -relatert forskjellen er i videoopptak. Selv om myTouch 4G kameraet har en lavere oppløsning, bør det være i stand til innspillingen 1080p video akkurat som G2x. Kan imidlertid myTouch 4G bare spille på maksimalt 720p. Denne begrensningen er knyttet til myTouch 4G prosessoren, som ikke er i stand til å knase rammene som trengs for å produsere filmen.
Endelig er den G2x utstyrt med mer internt minne enn hva som er på myTouch 4G, fra 4GB til 8GB. det legges lagringsplass er svært gunstig når man tenker på at bilder og videoer tatt med G2x kan være betydelig større. Begge telefonene, men er utstyrt med minnekortspor, slik at du enkelt kan legge et minnekort. Når du tenker på at de myTouch 4G leveres med en 8GB minnekort, blir alt snudd i favør av myTouch 4G.
Sammendrag :
1. G2x har en dual- core prosessor, mens myTouch 4G ikke
2. G2x kameraer har høyere oppløsning enn de myTouch 4G kameraene.
tre. den G2x kan spille 1080p video mens myTouch 4G kan bare spille 720p.
4. den G2x har mer intern minne enn myTouch 4G.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------